2 νέα κρούσματα κορονοϊού στα Τρίκαλα και ρεκόρ σε όλη τη χώρα

«Μαύρη» Κυριακή  σήμερα για την χώρα μας, καθώς ο κορονοϊός εξαπλώνεται πια με ταχύτατους ρυθμούς και στις μικρότερες ηλικίες.

Ρεκόρ σημειώθηκε σήμερα στα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, τα οποία έφτασαν τα 203, εκ των οποίων τα 29 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 5623 (ημερήσια μεταβολή +3.7%), εκ των οποίων 54.8% άνδρες.

Σήμερα καταγράφηκε ένας θάνατος, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 212 θάνατοι.

Στη Θεσσαλία το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ανακοίνωσε τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων, από  8/8/2020 ώρα 14:00  έως 9/8/2020 ώρα 14:00 τα οποία αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

Στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα  Covid-19. Τα 4 πρόκειται για στενές επαφές με ήδη γνωστά κρούσματα. Ένα κρούσμα αφορά φοιτητή που επέστρεψε από παραθερισμό σε νησί των Κυκλάδων, ένα σχετίζεται με γάμο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ τέλος ένα κρούσμα θεωρείται «ορφανό».

Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. Και τα 2 κρούσματα αφορούν στενές επαφές κρούσματος (06-08-2020).

Στην περιοχή της Μαγνησίας καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid-19. Ένα αποτελεί στενή επαφή με άλλα κρούσματα στο Στρατόπεδο του Στεφανοβικείου ενώ ένα ακόμα κρούσμα αφορά σε επαγγελματία υγείας που διαμένει στην περιοχή.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή