Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

20 παιδιά εκτός βρεφικών σταθμών στα Τρίκαλα

15 Nov 2023

Στα σχέδια νέα δομή ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα τις επόμενες χρονιές

20 παιδιά έμειναν εκτός βρεφικών σταθμών στα Τρίκαλα, αφού ο αριθμός των βρεφών που χρειάζονται φύλαξη στην περιοχή κάθε χρόνο αυξάνει.

Ο αντίστοιχος αριθμός πέρυσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ήταν 60 ωστόσο το γεγονός ότι δεν εντάχθηκαν σε δομή όλα τα βρέφη συνεχίζει να προβληματίζει.

Μπροστά στις αυξημένες ανάγκες, αναζητείται τρόπος να δημιουργηθεί ακόμη ένας βρεφικός σταθμός στην περιοχή. Η μία περίπτωση αφορά κτήριο πίσω απ’ την παλιά κτηνιατρική υπηρεσία στις Αμυγδαλιές, που είναι αλήθεια ότι θα καλύψει ένα μεγάλο αριθμό παιδιών από τις γύρω περιοχές.

Μια άλλη πιθανή περίπτωση είναι η δημιουργία βρεφικού σταθμού στο Πρίνος που βέβαια θα είναι αρκετά απομακρυσμένος για να καλύψει την πόλη.

 

Trikala News
Author: Trikala News

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.