Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

20000€ στο σπίτι του κληρικού που κατηγορείται για απάτη μέσω εράνου

Εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της διαφαινόμενης απάτης μέσω ενός εράνου για έναν νεαρό Τρικαλινό και στην οποία εμπλέκεται ιερομόναχος, που «ξεσκέπασε» το τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων μετά από ενδελεχή έρευνα.

Σε βάρος του κληρικού, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν μπορούσε να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και νομοθεσίας περί εράνων και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κληρικού φέρεται να βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 20.000 ευρώ και δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr, το οποίο και ανέδειξε το θέμα της απάτης, ο νεαρός Τρικαλινός φαίνεται ουσιαστικά να είναι το θύμα στην όλη υπόθεση καθώς όντως έχει ανάγκη από βοήθεια. Ο ιερομόναχος εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή του και φέρεται να κρατούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για τον ίδιο, ενώ στο παιδί έδινε ελάχιστα χρήματα.

Μάλιστα όταν το θέμα αποκαλύφθηκε, κατέβασε το προσωπικό του προφίλ στο Facebook για να εξαφανίσει τα ίχνη του αλλά… ήταν πλέον αργά.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή