Προχωρά δυναμικά με νέα ονόματα ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Η τέταρτη κατά σειρά δεκάδα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού “Νέο Ξεκίνημα” είναι γεγονός. Ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας παρουσιάζει τους δέκα νέους υποψηφίους του συνδυασμού του, που θα ριχτούν στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και πολίτες που έρχονται να ασχοληθούν για πρώτη φορά, θέλοντας να συμβάλουν στην καλυτέρευση του τόπου τους, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Η νέα δεκάδα υποψηφίων είναι η παρακάτω:

1. Κωνσταντίνος Μανασής, υπάλληλος ΔΕΔΔΗΕ, εναερίτης.

2. Γεώργιος Τρέμος, διοικητικός γραμματέας, Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, φοιτητής επί πτυχίου του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Α.Π.Θ., Πανελληνιονίκης, Βαλκανιονίκης στο Άθλημα της Δισκοβολίας.

3. Αθανασία Χαλβατζά, πρώην πρόεδρος Δ.Κ. Φαρκαδόνας, νυν μέλος της Δ.Κ. Φαρκαδόνας, νοσηλεύτρια.

4. Χαρούλα Γκιμίση, απόφοιτη τμήματος Προσχολικής Αγωγής, ιδιωτική υπάλληλος.

5. Σωτήρης Κυρίτσης, αγρότης – επιπλοποιός.

6. Μίνα Μπάκου, εκπαιδευτικός.

7. Δεβόρα Οικονομούλα, συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

8. Πασχάλης Μπαγιώτης, στρατιωτικός.

9. Τζέλη Λούκουρου – Μπασιάκου, μελισσοκόμος.

10. Ηλίας Νταλαρίζος, κοινοτικός σύμβουλος Κεραμιδίου.

“Το Νέο Ξεκίνημα, καλωσορίζει σήμερα μια νέα ομάδα δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας και να αγωνιστούν για να δουν τις τρεις δημοτικές ενότητες, Φαρκαδόνας – Οιχαλίας – Πελινναίων να ζωντανεύουν ξανά. Οι γνώσεις τους αλλά και οι αγώνες ζωής που έδωσαν και δίνουν ο καθένας από το δικό μετερίζι, μας γεμίζουν βεβαιότητα και αισιοδοξία για τον αγώνα που θα δώσουν και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να ορθοποδήσει ο τόπος μας. Όλοι μαζί λοιπόν στον αγώνα μπροστά στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Όλοι μαζί για να αποκτήσει ο Δήμος Φαρκαδόνας την ζωντάνια που του αξίζει.

Καλή επιτυχία στην νέα δυναμική ομάδα, καλή επιτυχία σε όλο το συνδυασμό.”, δήλωσε ο Μιχάλης Μπαγιώτης.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.