2,5 λεπτά το κιλό πιστώθηκαν από την ΕΑΣ Τρικάλων

Τα χρήματα στους λογαριασμούς των βαμβακοπαραγωγών που μετείχαν στο πρόγραμμα της FiberMax.
 
Η Ε.Α.Σ. Τρικάλων (Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Τρικάλων) ενημερώνει τους βαμβακοπαραγωγούς που παρέδωσαν το βαμβάκι τους στα ενωσιακά εκκοκκιστήρια και μετείχαν στο πρόγραμμα «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» της  Bayer, ότι πιστώθηκαν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 2,5 λεπτά το κιλό επιπρόσθετα από την αρχική τιμή.

Κατόπιν αυτού η ΕΑΣ Τρικάλων δίνει την υψηλότερη πρόσθετη τιμή για τους παραγωγούς που μετείχαν στο πρόγραμμα πιστοποίησης της FiberMax στηρίζοντας στην πράξη την πρωτοβουλία ποιοτικής αναβάθμισης του ελληνικού βαμβακιού.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας υπογράμμισε ότι η Ένωση, ως συνεταιριστική οργάνωση, έχει ως πρώτιστο μέλημα την στήριξη της τιμής παραγωγού στην πράξη μέσω της ενθάρρυνσης συμμετοχής σε προγράμματα ποιοτικής αναβάθμισης.

Ενόψει της νέας σποράς η ΕΑΣ Τρικάλων ενημερώνει τους παραγωγούς ότι όχι μόνο συνεχίζει αλλά και διευρύνει το πρόγραμμα ποιοτικής αναβάθμισης του βαμβακιού με FiberMax,  DELTAPINE Ανδριώτης Α.Ε., Greenco – hersi και Σπύρου – Ελπίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι βαμβακοπαραγωγοί μπορούν να προμηθεύονται βαμβακοσπόρους και κάθε είδος αγροεφοδίου ενόψει της νέας σποράς, στο κεντρικό κατάστημα της ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ, στο 6ο χλμ Τρικάλων – Λάρισας, στο Μεγαλοχώρι, στο κατάστημα του Παραποτάμου, στο κατάστημα της Φήκης, στο κατάστημα της Πύλης και στο συγκρότημα Μεγάρχης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα ποιοτικής αναβάθμισης του βαμβακιού και αιτήσεις συμμετοχής σ’ αυτά, στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας, Μεγαλοχώρι, συγκρότημα εκκοκκιστηρίου. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2431-22911.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή