Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

25η Μαρτίου: Άρον άρον επιστρέφουν οι Τρικαλινοί φοιτητές για το τριήμερο

«Χλιαρή» η κίνηση στα ΚΤΕΛ Τρικάλων

Αυξημένα είναι από σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου, τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.

Η έξοδος ξεκίνησε ομαλά το πρωί, αλλά από το απόγευμα, οπότε και μεγάλος αριθμός των εκδρομέων σχολάει από τη δουλειά του, η κίνηση είναι σημαντικά αυξημένη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Τρικάλων Σωτήρης Βησσαράκος στο Trikalanews.gr δεν παρατηρείται υπέρμετρη κίνηση, αλλά μία καλή πληρότητα στα ήδη υπάρχοντα λεωφορεία. «Στο τοπικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται κάποιος προορισμός πιο αγαπητός από τους υπολοίπους. Γεμάτα είναι κυρίως τα λεωφορεία από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, καθώς αρκετοί φοιτητές επιστρέφουν στην πόλη τους».

Να σημειωθεί ότι τα σημερινά δρομολόγια από Αθήνα με προορισμό τα Τρίκαλα έχουν ήδη φτάσει, με μερικά από αυτά να βρίσκονται καθοδόν, ενώ αναμένεται ένα ακόμα που θα ξεκινήσει στις 21.00. Από αύριο, Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν ακόμη 6 και άλλα 5 την Κυριακή. Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, υπάρχει ακόμη ένα τελευταίο δρομολόγιο για σήμερα στις 20.00, ενώ αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθούν 4 και 5 την Κυριακή. Τέλος, για την Πάτρα προγραμματισμένο είναι μόνο ένα δρομολόγιο για την Κυριακή στις 15.00, ενώ ένα αναχώρησε σήμερα την ίδια ώρα για τα Τρίκαλα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή