Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

27 χωριά επισκέφθηκε σε 48 ώρες ο Μικέλης Χατζηγάκης!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει ο Μικέλης Χατζηγάκης τις περιοδείες του απ’ άκρη σ’ άκρη του Νομού Τρικάλων προκειμένου να έλθει σε επαφή και να μιλήσει με όλους (αν είναι δυνατόν) τους πολίτες.

Εκμεταλλευόμενος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο νέος Τρικαλινός πολιτικός κυριολεκτικά δεν άφησε ορεινό ή ημιορεινό χωριό για χωριό που να μην το επισκεφθεί επιδιώκοντας να στείλει το μήνυμα ότι όχι μόνο τώρα, αλλά και ότι και μετά τις εκλογές θα βρίσκεται κοντά σε όλους συμπολίτες του.

Συγκριμένα επισκέφθηκε είκοσι επτά (27) χωριά Παλαιοκαρυά, Ροπωτό, Πετροχώρι, Στουρναρέικα, Βαθύερεμα, Μοσχόφυτο, Πολυνέρι, Ελάτη, Κοτρώνι, Βροντερό, Καλόγηροι, Αγ. Προκόπιος, Γαρδίκι, Αγ. Νικόλαος, Αθαμανία, Δροσοχώρι, Δέση, Πύρρα, Νεραϊδοχώρι, Περτούλι, Κορυφή, Νεράιδα, Λαφίνα, Παχτούρι, Αετός, Μεσσοχώρα και Παράμερο!

Με την καθημερινή του επαφή σε όλες τις γωνιές του Νομού μας, αποκτά όλο και περισσότερο σαφή εικόνα για το πώς θα πρέπει να στηριχθεί η γεωργία, η κτηνοτροφία και ο τουρισμός, τομείς στους οποίους στηρίζεται η τοπική μας οικονομία.

Με τον τεκμηριωμένο του λόγο, την επιστημονική του κατάρτιση και τις συγκεκριμένες του προτάσεις όχι μόνο προβάλλει το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης, αλλά και εμπνέει τους συντοπίτες μας που στο πρόσωπό του διακρίνουν την ελπίδα και το στήριγμά τους για την επόμενη μέρα των εκλογών.

«Στοίχημα» του Μικέλη Χατζηγάκη είναι, με την συνεχή και καθημερινή του παρουσία στα τοπικά πράγματα, να κερδίσει την ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία με τους κατοίκους των χωριών του Νομού μας, και όπως φαίνεται το κερδίζει!
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή