Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD στην Καρδίτσα

Μια βραδιά γεμάτη μουσική οργανώνουν οι Δρυάδες εν Πλώ για να ευχαριστήσουν και να τιμήσουν τους συνανθρώπους μας και συμπολίτες μας, επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εθελοντές, για την προσφορά τους στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD. Η βραδιά βράβευσης των χορηγών του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο Παυσίλυπο με ώρα έναρξης 7.00μ.μ. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν και οι εθελοντές της διοργάνωσης, που επί σειρά ετών υποστηρίζουν αυτόν τον πολύ σημαντικό θεσμό της περιοχής μας.

Το Φεστιβάλ, μοναδικό στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε φέτος στις 16 – 17 – 18 – 19 Μαΐου 2019, στην Καρδίτσα και στο Μουζάκι (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας και Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με την ευγενική υποστήριξη της Π.Ε. Καρδίτσας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, του Δήμου Καρδίτσας, του Δήμου Μουζακίου, της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της ΕΣΑμεΑ και του Ιδρύματος Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι: Γιώργος Γιωτάκος, Ηλίας Παλαπέλας, Χαρά Σακελαροπούλου και Ανδρόνικος Τρούκης με ζωντανή μουσική.

Οι Δρυάδες εν Πλώ ευχαριστούν τους χορηγούς του Φεστιβάλ για την οικονομική τους υποστήριξη, την υποστήριξή με υλικά και δώρα και την ηθική τους στήριξη, που ήταν πολύτιμες για τη διοργάνωση αυτής της μοναδικής στην Ελλάδα εκδήλωσης, και τους εθελοντές, που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους και με αίσθημα προσφοράς δημιούργησαν μια μεγάλη αγκαλιά για τους χορευτές και τους συνοδούς τους και τους καλούν, καθώς και όλους τους συμπολίτες, να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή