30 αθλητικές εκδηλώσεις το 2023 στο ν. Τρικάλων

Τριάντα αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνονται το 2023 στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, από Συλλόγους και φορείς με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που δημιουργούν ρεύμα αθλητικού τουρισμού με προστιθέμενα οφέλη για την τοπική κοινωνία και την οικονομία εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και έχει ως εξής:

1. «7ος Μετεωρίτικος Δρόμος –Meteora Trail Run» την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στην Καλαμπάκα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, ο σύλλογος Σ.Κ.Α.Μ. και η ΗΑRTA.

2. «14ος Ημιμαραθώνιος ‘Θανάσης Σταμόπουλος’» την Κυριακή στις 12 Μαρτίου 2023. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων.

3. «Αγώνες Καράτε» στα τέλη Μάρτιου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε «ΘΕΣΣΑΛΟΣ» και η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

4. «Προπονητική Αγωνιστική Ημερίδα Ταεκβοντο JUNIOR 1» στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών ΖΕΥΣ Τρικάλων.

5. «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος» στην Πηγή Τρικάλων τον Μάρτιο 2023. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

6. «Τρίκαλα City run» τον Μάιο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

7. «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS» τον Απρίλιο 2023 στην πίστα motocross στον Πρίνο Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων (Μ.Α.Σ.Τ.).

8. «15ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παιδικών Ομάδων» τον Απρίλιο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο αθλητικός σύλλογος «ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑ»

9. «Τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών» στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων τον Μάιο 2023. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Α.Ο. Τρικάλων

10. «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Νέων και Νεανίδων κάτω των 20 ετών» στα Τρίκαλα τον Μάιο 2023. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων (ΣΚΑ.ΚΙ).

11. «Πανελλήνιο Τουρνουά Βόλεϊ» τον Μάιο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο αθλητικός όμιλος Βόλεϊ Τρικάλων «Φιλαθλητικός»

12. «Πανελλήνιοι αγώνες Αντισφαίρισης Παμπαίδων-Πανκορασίδων/Παίδων –Κορασίδων/Εφήβων-Νεανίδων» στις αρχές Μαΐου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος Φιλόδοξος Τρικάλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Φ.Α.Σ.Τ.» και η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλαθλης Αντισφαίρισης.

13. «U15 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Ελληνορωμαϊκής και Γυναικείας Πάλης » τον Μαΐο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

14. «Αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ Βετεράνων Ποδοσφαιριστών» στα τέλη Μαΐου 2023 στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου «Η ΘΥΕΛΛΑ»

15. «Αγώνες SCRAMBLE» στα τέλη Μαρτίου στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, Μοτολέσχη Καλαμπάκας (ΜΟΛΕΚ) και η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος.

16. «Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου Ακαδημιών» τον Μάιο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ».

17. «Κολυμβητική Συνάντηση» τον Μάιο 2023στα Τρίκαλα τον Μάιο 2023. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος Ελπίδων Τρικάλων «ΑΣΕΤ».

18. «6ο METEORA MTB RACE 2023» τον Μάιο 2023 στο Καστράκι Καλαμπάκας. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος της Λάρισας «ΠΗΝΕΙΟΣ», η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ .

19. «25ος Λαϊκός ποδηλατικός γύρος Τρικάλων» τον Μάιο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ».

20. «Koziakas Mountain Race 2023» τον Ιούνιο 2023 στον Κόζιακα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου «Ξένιος Ζεύς».

21. «Β’ Παντρικαλινοί Αγώνες Στίβου ΑΜΕΑ» τον Ιούνιο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και Ατόμων με Ειδικές ανάγκες «ΕΛΠΙΔΑ».

22. «Νεολαία και Άθληση Cheerleading» τον Ιούνιο 2023 στο υπαίθριο φρούριο Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο αθλητικός σύλλογος Εύαθλοι Τρικάλων.

23. «Τουρνουά Ποδοσφαίρου» τον Ιούνιο 2023 στην Καλαμπάκα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Σ. Μετέωρα .

24. «5ο Παγκόσμιο camp METEORA WRESTLING ACADEMYΤ» τον Ιούνιο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, ο ΚΕΑΠ-ΑΠΣ Τρίκαλα και η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης.

25. «ΜΤΒ ΚΟΖΙΑΚΑΣ 2023» τον Αύγουστο 2023 στην Πύλη Τρικάλων Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων και το Ορειβατικό Καταφύγιο Κόζιακα.

26. «Τριήμερο Τουρνουά Ταεκβοντό» τον Αύγουστο 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Σύλλογος Ολυμπιακών Αθλημάτων Τρικάλων (Σ.Ο.Α.Τ.).

27. «Αθλητικό CAMP Ταεκβοντό» στα τέλη Αυγούστου 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «ΖΕΥΣ».

28. «Ελευθέρια-Ντάσκεια 2023 – Αθλητικοί Αγώνες ‘Δρόμοι Θυσίας’» στις αρχές Νοεμβρίου 2023 στον Πλάτανο Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο Μορφωτικό Σύλλογος Απανταχού Πλατανιωτών.

29. «Αγώνες SCRAMBLE» τον Νοέμβριο του 2023 στα Τρίκαλα. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων, Μοτολέσχη Καλαμπάκας (ΜΟΛΕΚ) και η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος.

30. 18ος Ημιμαραθώνιος, Αγώνας Δρόμου 21,1 χιλιομέτρων» στις αρχές Δεκεμβρίου 2023 στη Ράξα Τρικάλων. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Τρικάλων και ο αθλητικός σύλλογος «Δρομέων Τρικάλων».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.