35χρονος παντρεύτηκε εικονική τραγουδίστρια

12 Nov 2018 Κοσμος

   Τι να πει και η έρμη η μάνα που το παιδί της θέλει να παντρευτεί…

   Κυρία μου τί να κάνουμε τώρα ‘’Θα πάμε κόντρα στους δεκαδικούς αριθμούς;’’ που έλεγε και ο αείμνηστος Χατζηχρήστος στο ρόλο του Ζήκου.

   Το παιδί σας θέλει να παντρευτεί πάρτε το απόφαση, και μάλιστα θέλει να παντρευτεί το… «τίποτα».  

   Ο λόγος γίνεται για έναν 35χρονο ονόματι Ακιχίκο Κόντο του οποίου η μητέρα δεν πήγε στον… «γάμο του» αφού δεν υπήρχε πραγματική νύφη αλλά μία ‘’νύφη-μαϊμού’’.

   Συγκεκριμένα, ο 35χρονος φαίνεται ότι ήταν ερωτευμένος με μια εικονική τραγουδίστρια με τεράστια μάτια και τιρκουάζ μακριά μαλλιά, διάσημη για τις συναυλίες όπου εμφανίζεται ως κινούμενο σχέδιο και προέβη στην κανονική τέλεση γάμου χωρίς όμως νομική αξία αφού η ψηφιακή αυτή ντίβα ήταν… ‘’ανύπαρκτη’’…

   Μάλιστα, ο άντρας τόνισε ότι «Δεν την απάτησα ποτέ, ήμουν πάντα ερωτευμένος μαζί της, τη σκεφτόμουν κάθε μέρα» ενώ ξόδεψε 2 εκατομμύρια γεν (περισσότερα από 15.000 ευρώ) για μία παραδοσιακή γαμήλια τελετή, με σαράντα καλεσμένους, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειάς του ανάμεσά τους.

   Στο σπίτι του Ακιχίκο Κόντο, η Χατσούνε Μίκου καταλαμβάνει μεγάλο χώρο καθώς είναι παρούσα σε πλήθος αντίγραφα που δίνουν τροφή στις ψευδαισθήσεις του άντρα ότι έχει πλέον… ‘’γυναίκα’’.

    Για την συνομιλία μαζί της τέλος, χρησιμοποιεί ένα μοντέλο του GateBox, ένα είδος γυάλινου κώδωνα, αξίας 2.500 ευρώ, μέσα στον οποίο εμφανίζεται το ολόγραμμα της Χατσούνε Μίκου, που μπορεί να προφέρει λίγες στοιχειώδεις φράσεις όπως «καλημέρα», «καληνύχτα», «σήμερα κάνει καλό καιρό» και μπορεί να συνδεθεί διαδραστικά με μέρος του ηλεκτρονικού οικιακού εξοπλισμού.

   Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?time_continue=74&v=ZjDZrReZ4EI 
   την… «εικονική νύφη»…!!! 

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …