Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

3η Μαθητική συναυλία του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας

Την Κυριακή 17 Απριλίου το απόγευμα η 3η Μαθητική συναυλία – Τη Μεγάλη Δευτέρα στη Λάρισα το σύνολο τζαζ

Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η 3η κατά σειρά Μαθητική Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας.

Τα νεαρά αστεράκια του Μουσικού Σχολείου θα παρουσιάσουν έργα για φλάουτο, πιάνο και βιολοντσέλο που διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο πλαίσιο των ατομικών υποχρεωτικών οργάνων και των οργάνων επιλογής.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα θα εμφανιστούν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων: πιάνου της κ. Μαρίζας Αργυρίου, της κ. Χριστίνας Ξηροφώτου και της κ. Πελαγίας Κωτούζα, η τάξη φλάουτου των καθηγητών κ. Πέτρου Παππά και κ. Αικατερίνης Μπελούμπαση και η τάξη βιολοντσέλου της κ. Χαρούλας Σαφαρή.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από τις διατάξεις μέτρα για τον κορωνοϊό.

Επιπλέον, μετά την εξαιρετική εμφάνιση του συνόλου τζαζ στην κεντρική πλατεία της πόλης μας την Δευτέρα 11 Απριλίου, το σύνολο τζαζ θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του στη Λάρισα στις εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Σαξοφώνων Λάρισα 2022 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη γειτονική μας πόλη (15-18 Απριλίου).

Η τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση περιλαμβάνει σεμινάρια, διαγωνισμούς και εμφανίσεις Ελλήνων και ξένων διάσημων σαξοφωνιστών (Γιώργος Κατσαρός και η ορχήστρα του, Θεόδωρος Κερκέζος, Atheneum Saxophone Quartet, κ.α.).

Το σύνολο τζαζ θα εμφανιστεί τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Την ευθύνη του συνόλου έχει το καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας κ. Λάππας Νότης.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή