3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (3d International Dance Festival Disability)

Η Καλλιτεχνική Ομάδα ‘‘Δρυάδες εν Πλω’’ διοργανώνει το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD (3d International Dance Festival Disability), μοναδικό στον ελληνικό χώρο, το Σάββατο 31/10/2020, με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και με την στήριξη της Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, της ΠΕΔ Θεσσαλίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας.

To Φεστιβάλ – θεσμός της πόλης της Καρδίτσας πραγματοποιείται φέτος για 7η συνεχή φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και για 3η σε διεθνές, με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων χορού και καλλιτεχνών από το εξωτερικό. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν λόγω COVID-19, εξαιτίας του οποίου ματαιώθηκε ο αρχικός προγραμματισμός του Φεστιβάλ, αλλάζουν τη μορφή της φετινής διοργάνωσης, χωρίς να επηρεάζουν, ωστόσο, τη δημιουργικότητα και το στόχο μας!

Συγκεκριμένα φέτος το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβληθεί μέσω live streaming σε όλο τον κόσμο, μέσω της ιστοσελίδας της Ομάδας των Δρυάδων εν Πλώ www.dryadesenplo.gr/3d-idfd. Οι συμμετέχοντες, μεικτές ομάδες χορού από όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Καρδίτσα, και το εξωτερικό, Αγγλία, Κένυα, Αμερική, θα συμμετέχουν με performance σε ζωντανή σύνδεση ή με video. Παράλληλα, θα συνδεθούν στο live streaming και θα δώσουν το δικό τους τόνο, περιγράφοντας την εμπειρία τους από προηγούμενα Φεστιβάλ σημαντικοί καλλιτέχνες και επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την εκδήλωση θα παρουσιάζουν και θα συντονίζουν από studio της Αθήνας οι δημοσιογράφοι Αθηναίς Νέγκα και Βαγγέλης Περρής.

Σας προσκαλούμε όλους το Σάββατο 31 Οκτωβρίου το απόγευμα στις 5.00 να παρακολουθήσετε μέσω διαδικτύου το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD και να στηρίξετε τις χορεύτριες και τους χορευτές με τη δημιουργικότητα και τη δύναμή τους μας δίνουν ελπίδα και αισιοδοξία μέσα από το χορό!©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή