Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

48 θέσεις και 2 νέα τμήματα βρεφικών σταθμών στον Δ. Τρικκαίων

Άλλες 48 θέσεις για βρέφη σε 2 δομές του, δημιούργησε ο Δήμος Τρικκαίων. Πρόκειται για βρεφικά τμήματα στους Α και Δ βρεφονηπιακούς σταθμούς, δυναμικότητας 22 και 26 βρεφών αντιστοίχως. Ο Δήμος Τρικκαίων αναβάθμισε τις υποδομές, έκανε παρεμβάσεις και πρόσθετες εργασίες στους χώρους των βρεφών, προμηθεύτηκε εξοπλισμό, όπου χρειαζόταν, και γενικότερα έγιναν εργασίες υποστήριξης και βελτίωσης υποδομών στα κτήρια.

Οπως τόνισε η αντιδήμαρχος κ. Γεωργία Κοτρώνη – Μπαλοδήμου, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και τα τμήματα πλέον λειτουργούν, προσφέροντας στήριξη στην τρικαλινή οικογένεια.

Με τους δύο νέους βρεφικούς σταθμούς, ο συνολικός αριθμός διαθέσιμων θέσεων ανέρχεται σε 147 και κατανέμονται ως εξής:

ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ 44
ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ 33
Α βρεφονηπιακός 22
Β βρεφονηπιακός 22
Δ βρεφονηπιακός 26.

Ο Δήμος Τρικκαίων ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της τρικαλινής οικογένειας, προσφέροντας περισσότερες θέσεις για βρέφη, σε περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες της ηλικίας αυτής. Υπενθυμίζεται, για παράδειγμα, η μείωση τροφείων το 2018, για βρεφικούς, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι παρεμβάσεις στα δύο νέα τμήματα βρεφικών σταθμών έγιναν με χρήματα από πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ και ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να προωθεί έργα στον συγκεκριμένο τομέα.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή