Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να παρακολουθήσει κανείς την Formula E

Η Formula E, το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού αποκλειστικά με ηλεκτρικά οχήματα, ξεκινά την έκτη σεζόν της την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου. Μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με το πρωτάθλημα της ΑΒΒ FIA Formula E, καθώς αυτό ξεκίνησε μόλις το 2014. Ωστόσο έγινε γρήγορα δημοφιλές, προσελκύοντας περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στα grids και περισσότερους οπαδούς στις κερκίδες.

Η Nissan ήταν ο πρώτος Ιάπωνας κατασκευαστής που συμμετείχε στην Formula E. Η ομάδα της Nissan e.dams τερμάτισε δεύτερη στη τελευταία σεζόν, η οποία ήταν και η πρώτη της.

Για τη Nissan, η Formula E είναι μια ευκαιρία να αποδείξει την ισχύ και τις επιδόσεις που απορρέουν από τις τεχνολογίες της, μηδενικών εκπομπών ρύπων. Για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, είναι μια ευκαιρία να δουν από κοντά τελευταίας τεχνολογίας αγωνιστικά μοντέλα παγκόσμιας κλάσης, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, υπάρχουν πέντε λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να δείτε Formula E:

Η Nissan e.dams, εκτός από την ανανεωμένη εμφάνισή της για την έκτη σεζόν του πρωταθλήματος ABB FIA της Formula E, έχει ανανεώσει και το κινητήριο σύνολο του αγωνιστικού της αυτοκινήτου, για να αντιμετωπίσει τις επικείμενες προκλήσεις.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή