Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

50 σκηνές για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Πενήντα σκηνές προσωρινής διαμονής παρέδωσε σήμερα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για τους σεισμόπληκτους των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας.

«Θέλω να συγχαρώ τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τη Διοίκησή του για τη άμεση αντίδραση. Φρόντισαν σε πολύ μικρούς χρόνους να ετοιμάσουν το σχέδιο για να μπορέσει να στεγαστεί ο κόσμος που δεν μπορεί να διανυκτερεύσει στα σπίτια του.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει σήμερα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 50 σκηνές για την προσωρινή διαβίωση 250 πολιτών που είτε έχασαν τις κατοικίες τους, είτε τα σπίτια τους δεν είναι ασφαλή. Είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα που βρίσκεται σήμερα εδώ για να προσφέρει στους σεισμόπληκτους των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας 50 σκηνές.

Η Περιφέρεια, οι Δήμοι, η Κυβέρνηση και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι εδώ για να βοηθήσουν όσους δοκιμάζονται σκληρά αυτή την εποχή. Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ μέχρι να επιστρέψει και ο τελευταίος κάτοικος στο σπίτι του» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή