Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

500.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο Πύλης και Φαρκαδόνας

Ένα νέο οδικό έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ ξεκινά το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου σε περιοχές των Δήμων Πύλης και  Φαρκαδόνας. Συγκεκριμένα εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή η δημοπράτηση του έργου και σύντομα αναμένεται να υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση κατασκευής του έργου.

«Με τις παρεμβάσεις μας βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου και διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχουν καταγράψει και επισημάνει επικίνδυνες θέσεις που χρίζουν παρέμβασης στο οδικό δίκτυο των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας», τόνισε ο κ. Αγοραστός και συμπλήρωσε:

«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια της μετακίνησης των πολιτών και της διακίνησης των εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου».

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή