Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5χλμ δρόμων θα ξανασκάψει η ΔΕΥΑΤ για τον ενισχυτικό αγωγό

Τι είπε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ με αφορμή το νέο σκάμμα στην οδό Βύρωνος

Δυστυχώς, η ανησυχία που προέκυψε μετά την έναρξη νέου σκαψίματος στην οδό Βύρωνος για την εγκατάσταση ενισχυτικού αγωγού της ΔΕΥΑΤ, για το αν θα ακολουθήσουν αντίστοιχα «διπλά» έργα και σε άλλους δρόμους της πόλης, ήρθε να επιβεβαιωθεί με τις δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΤ Χρήστου Μπλουγούρα.

Μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος της ΔΕΑΥΤ Χρήστος Μπλουγούρας είπε μεταξύ άλλων ότι θα σκαφτούν ξανά και άλλοι δρόμοι μιας και πρόκειται για αγωγό 5 χλμ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απελπισία… Ξανασκάβουν τη Βύρωνος στα Τρίκαλα! (ΦΩΤΟ)

Ειδικότερα είπε:

« Έχει ξεκινήσει ένα έργο τοποθέτησης ενισχυτικού αγωγού ύδρευσης στην οδό Βύρωνος, προκειμένου να έχουμε σταθερή πίεση σε όλα τα σημεία της πόλης. Θα τοποθετηθεί και σε άλλες οδούς τέτοιου είδους αγωγός, συνολικά 5 χλμ μήκος θα είναι ο αγωγός αυτός.

Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα να ολοκληρωθεί αυτό το συγκεκριμένο έργο, είναι από διαφορετικό εργολάβο απ’ ότι στους πλευρικούς αγωγούς που τοποθετήθηκαν στην ίδια οδό, και εντός 15 ημερών θα κλείσει.

Στο κέντρο λοιπόν της πόλης, όπου θα χρειαστεί να μπει ο ενισχυτικός αγωγός, θα ξανασκαφτεί ο δρόμος για να μπει και αυτός ο αγωγός.

Ζητάμε λίγη υπομονή ακόμα από τον κόσμο, είναι σημαντικό το έργο και θεωρώ ότι σύντομα θα το ολοκληρώσουμε.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή