Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5χρονος στην Αμερική πήγε να αγοράσει μία …Lamborghini

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στην Γιούτα των ΗΠΑ.

Η τροχαία σταμάτησε σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο ένα 5χρονο αγόρι το οποίο είχε πάρει το αυτοκίνητο της οικογένειάς του και με 3 δολάρια στην τσέπη σκόπευε να ταξιδέψει ως την Καλιφόρνια για να αγοράσει μία Lamborghini.

Σύμφωνα με την τροχαία, το αγόρι έφυγε από το σπίτι του με το οικογενειακό αυτοκίνητο αφού τσακώθηκε με τη μητέρα του, η οποία αρνούνταν να του αγοράσει μία …Lamborghini.

Το βίντεο που τράβηξε η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο περιπολικό από τη συνομιλία του αστυνομικού με το 5χρονο αγόρι έχει σχεδόν 760.000 views στο You Tube.

«Είσαι 5 χρονών; Ουάου!», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός. Στη συνέχεια ρωτά το αγόρι πού έμαθε να οδηγεί.Το αγόρι, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή διότι είναι ανήλικο, «αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητο και να πάει στην Καλιφόρνια για να αγοράσει μόνος του» τη Lamborghini, έγραψε η αστυνομία στο Twitter.

«Μάλλον δεν θα του έφταναν τα 3 δολάρια που είχε στο πορτοφόλι του», πρόσθεσε. Σημειώνεται ότι η αρχική τιμή μιας νέας Lamborghini είναι 200.000 δολάρια.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή