5η Εβδομάδα Μουσικής και τέχνης: Οι εκδηλώσεις της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019

Συνεχίζονται την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 με δύο συναυλίες, οι εκδηλώσεις της 5ης Εβδομάδας Μουσικής και Τέχνης του Μουσείου Τσιτσάνη και του Δήμου Τρικκαίων. Αναλυτικά:
 
1. Η The Municipal Choir of Trikala / Δημοτική Χορωδία Τρικάλων Δωματίου "VociIntonate" αποτελείται από 15 νεανικές φωνές και αποτελεί ένα αυτόνομο μεν, νεανικό δε σχήμα της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων. Σε μια προσπάθεια συνεργασίας με χορωδίες από διάφορα μέρη του κόσμου συμπράττει σε μια μοναδική συναυλία με την Αμερικάνικη χορωδία "I Cantoridi Carmel" τραγουδώντας αγαπημένες μελωδίες . Ο μοναδικός χώρος του Οθωμανικού Τζαμιού θα φιλοξενήσει τις δύο χορωδίες που θα τραγουδήσουν μαζί το spiritual "Deep River" 
 
2. Η Βιολέτα Ίκαρη, μια σπουδαία φωνή, που ξεχωρίζει από τους ερμηνευτές της γενιάς της, παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς της, θα συστηθεί με τα τραγούδια της στις 19 Ιουνίου, στις 21:15, στην αυλή του Μουσείου Τσιτσάνη. Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Εβδομάδα Μουσικής & Τέχνης» 2019, που οργανώνεται φέτος από το Μουσείο Τσιτσάνη και τον Δήμο Τρικκαίων για 5η συνεχή χρονιά, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Η Βιολέτα  Ίκαρη, γεννήθηκε στην Ικαρία (από την οποία δανείστηκε το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί αντί του αληθινού επωνύμου της) και ασχολήθηκε από μικρή με το τραγούδι. Ερασιτεχνικά στην αρχή, αλλά με όλο και περισσότερο πάθος και παράλληλα με μουσικές σπουδές στη συνέχεια. Φωνή πλούσια και με ολοφάνερα δική της προσωπικότητα, δε δυσκολεύτηκε να κάνει εκλεκτές συνεργασίες, όταν πλέον μετοίκισε στην Αθήνα. Το ομότιτλο τραγούδι του πρώτου album της  «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου»  έχει ήδη κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση, ενώ γενικά οι επιτυχίες της  και η αυθεντική προσωπικότητά της, είναι οδηγοί για το πώς κατορθώνεις να γίνεις ένα… νέο όνομα που ξεχωρίζει.Καλώς να ανταμώσουμε, λοιπόν, στην αυλή του «Μουσείου Τσιτσάνη» και να μοιραστούμε μαζί της μια γλυκιά βραδιά, με  μια αγκαλιά τραγούδια που μιλάνε στην ψυχή μας.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή