Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

5ο Summer School: ΤΕΦΑΑ – Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αγαπητοί φίλοι, για μια ακόμη χρονιά οι εγγραφές στο 5o Summer School του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Μαθαίνω μέσα από την κίνηση» ξεπέρασαν τις προσδοκίες κάτι που μας αναγκάζει να μην δεχόμαστε πλέον άλλες εγγραφές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που έσπευσαν να εγγράψουν τα παιδιά τους που εμπιστεύονται την καλοκαιρινή τους εκπαίδευση στην επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Για όσους γονείς δεν πρόλαβαν ραντεβού την επόμενη χρονιά.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους γονείς ότι η τελική διαδικασία εγγραφής των παιδιών στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή 24,25,26/6/2022 από 09:00 έως 13:00 στο ΤΕΦΑΑ-ΠΘ. Στην τελική εγγραφή θα πρέπει να προσκομίσετε: α) την ιατρική βεβαίωση ικανότητας συμμετοχής σε δραστηριότητες άσκησης και β) το αποδεικτικό της κατάθεσης των χρημάτων στην τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα www.healthykids.gr/summerschool και στα τηλέφωνα 2431047030 και 6949277290.

Με εκτίμηση οι  Επιστημονικά Υπεύθυνοι

Δρ. Γεροδήμος Βασίλειoς, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ-ΠΘ

Δρ. Καρατράντου Κωνσταντίνα, Επ. Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ-ΠΘ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή