Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θετικές οι εντυπώσεις για τους ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων

Το τριήμερο 2, 3 και 4 Αυγούστου διεξάχθηκε το Π.Π. Δρόμου, στην περιοχή της Βοιωτίας (Θήβα – Τανάγρα), για τις κατηγορίες: Νέων/Εφήβων/Παίδων/Νεανίδων/Κορασίδων.

Στην περιοχή, τις ημέρες των αγώνων, οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές, αφού σε πολλές περιπτώσεις έφταναν τους 44 βαθμούς. Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με έξι αθλητές στην κατηγορία των παίδων και έναν στην κατηγορία νέων. Οι νεαροί ποδηλάτες του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου έγιναν οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης. Αποτελέσματα των αθλητών μας: 24ος Κουτσιβέτας Κων/νος, 25ος Λαγός Περικλής, 36ος Τζέλης Κων/νος, 45ος Τσατσαρώνης, 47ος Ποτήρης Νίκος,  49ος Τυφαρίκης Άγγελος.

Το Σάββατο διεξάχθηκαν οι αγώνες αντοχής. Η διαδρομή αρκετά δύσκολη με πολλές ανηφόρες και με βασικό αντίπαλο την υψηλή θερμοκρασία.  Στην κατηγορία των παίδων η εκκίνηση  του αγώνα των 65 χιλιομέτρων δόθηκε στις 14:30,  με θερμοκρασία 42 βαθμούς. Από τα 65 άτομα της εκκίνησης,  τερμάτισαν μόνο τα 35. Αποτελέσματα των αθλητών μας:  15ος  Κουτσιβέτας Κων/νος, 27ος Τζέλης Κων/νος, 28ος Λαγός Περικλής, 29ος Ποτήρης Νίκος,  33ος Τυφαρίκης Άγγελος,  ο Τσατσαρώνης Κων/νος  μετά από ελαφριάς μορφής  θερμοπληξία που είχε υποστεί από την προηγούμενη μέρα, εγκατέλειψε τον αγώνα αντοχής.

Την Κυριακή  είχαμε τον αγώνα αντοχής των νέων U23. Ο αγώνας ήταν απόστασης 130 χιλιομέτρων σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη διαδρομή. Ο ταλαντούχος και καινούριος στο άθλημα,  Κοστογλούδης  Χαρίσης συμμετείχε για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 17η θέση.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει πως η ακαδημία της ομάδας, θα ανοίξει ξανά για την νέα σαιζόν  μετά τις 15 Αυγούστου.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook

Email: [email protected]

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή