Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

65χρονος απείλησε με μαχαίρι τον υποτιθέμενο εραστή της 35χρονης συζύγου του!

Με επτά μήνες φυλάκιση με αναστολή και αυστηρές συστάσεις της προέδρου και της εισαγγελέως έδρας, αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταδίκη του στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ένας 65χρονος από την Αλβανία, κάτοικος χωριού της περιοχής Αλμυρού, που απείλησε με κουζινομάχαιρο με λάμα 20 εκατοστών, έναν 46χρονο επαγγελματία του χωριού, διότι υπήρχαν φήμες ότι ήταν ο εραστής της 35χρονης συζύγου του!

Στο χωριό της περιοχής Αλμυρού που μένει ο 65χρονος με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύζυγό του, οι φήμες οργιάζουν εδώ και 1,5 χρόνο για σχέση του 46χρονου επαγγελματία με την επίσης αλλοδαπή γυναίκα του δράστη, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της ¨τρελαμένος¨ από την κατάσταση αυτή να απειλήσει με κουζινομάχαιρο που είχε στο αυτοκίνητο, τον άνδρα.

Στις 21 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα πήγε στην επιχείρηση του 46χρονου και τον περίμενε να σχολάσει. Όταν εκείνος έκλεισε συνεργείο που έχει στην περιοχή, του ζήτησε να μπει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο 46χρονος που γνώριζε τον 65χρονο καθώς τον είχε πελάτη, τον ακολούθησε.
Τότε, ο 65χρονος έπιασε από το κάθισμα ένα κουζινομάχαιρο με λάμα 20 εκατοστών, το έβαλε μπροστά στο πρόσωπό του 46χρονου και του είπε: “Εμένα που με βλέπεις έχω σφάξει τρεις και σήμερα θα φύγεις από τη ζωή ή εσύ ή εγώ ή γυναίκα μου”.
Ο κατηγορούμενος, ευτυχώς, δεν προχώρησε στην απειλή του, αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά θέματα και θα μπορούσε να τραυματίσει τον επαγγελματία, μόνο και μόνο επειδή ακούγεται στο χωριό ότι έχει δεσμό με τη σύζυγό του, κάτι που τόνιζαν η πρόεδρος και η εισαγγελέας του Δικαστηρίου.

«Να ξαναρωτήσω την γυναίκα μου που την έχω δεμένη στο σπίτι»!

Ο 46χρονος προσπάθησε να πείσει τον 65χρονο πως δεν έχει καμία σχέση με την σύζυγό του και η αλήθεια είναι ότι προσωρινά τα πνεύματα ηρέμησαν, αν και ο 65χρονος κάποια στιγμή του είπε «περίμενε εδώ, μην φύγεις, πάω να ξαναρωτήσω την γυναίκα μου που την έχω δεμένη στο σπίτι»!
Η σύζυγος όπως αποδείχθηκε δεν ήταν δεμένη στο σπίτι και ο 46χρονος κατέθεσε στο Δικαστήριο πως αιφνιδιάστηκε όταν ο 65χρονος τράβηξε μαχαίρι. Ο ίδιος γνώστης πολεμικών τεχνών, δήλωσε πως θα μπορούσε να αμυνθεί και να υπάρξει πραγματικά μοιραίος τραυματισμός ενός εκ των δύο.
Ο 65χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, κατέθεσε ότι μια κακή συγκυρία και ο θυμός του τον οδήγησαν στην τρέλα. «Εάν δεν έχετε εμπιστοσύνη στην σύζυγό σας, να χωρίσετε. Δεν μπορείτε να κυκλοφορείτε με μαχαίρι και να μας λέτε ότι το έχετε στο αυτοκίνητο για αγροτικές εργασίες. Δεν μπορείτε να απειλείτε κανέναν», τον συμβούλεψαν εισαγγελέας και η πρόεδρος του Δικαστηρίου και του ζήτησαν να μην εμφανιστεί ξανά σε δικαστική αίθουσα.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή