Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θανάσης Κικινής: ΟΧΙ στην αξιολόγηση

Στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος της ΔΟΕ μαζί με το μέλος της ΑΔΕΔΥ Γιάννη Πάιδα λόγω της …αξιολόγησης

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr την αντίθεση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στην αξιολόγηση που την χαρακτήρισε «προσπάθεια υποβάθμισης της δημοσίας εκπαίδευσης», εξέφρασε από τα Τρίκαλα ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Θανάσης Κικινής που μαζί με το μέλος της ΑΔΕΔΥ Γιάννη Πάιδα, βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευσης που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εκπαιδευτιικών Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων.

«Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Παιδείας, εμμέσως πλην σαφώς θα κληθούν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης να αξιολογήσουν και να αξιολογηθούν. Καλούμε τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν και δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, ενώ είναι καλυμμένοι και νομικά. Δεν είμαστε ενάντια στην αξιολόγηση, αλλά είμαστε ενάντια στον τρόπο που θέλει να γίνει αυτή η αξιολόγηση που δίνει τη δυνατότητα απολύσεων», ανέφερε ο κ. Κικινής.

«Είμαστε υπέρ της αξιολόγησης, αλλά με το Νόμο που ψηφίστηκε πριν από τις 3 μήνες που έκανε λόγο για αξιοκρατική αξιολόγηση των στελεχών της δημόσιας διοίκησης.  Αντιδρούμε σε αυτόν, τα μηνύματα είναι θετικά με τη συμμετοχή να αγγίζει ακόμα και το 100%», ανέφερε μεταξύ άλλων από την πλευρά του ο κ. Πάιδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή