Θανάσης Λιούτας: Η Οιχαλία είναι μια μεγάλη δύναμη! Είναι η δύναμή μου!

«Η Οιχαλία είναι μια μεγάλη δύναμη. Μια μεγάλη δύναμη για τον Νομό, τη Θεσσαλία αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Είναι οι επιχειρηματίες της Οιχαλίας που δραστηριοποιούνται στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης που κάνουν τη διαφορά. Είναι το χαρακτηριστικότερο ίσως, παράδειγμα των Ελλήνων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και προκόβουν στο εξωτερικό αλλά διατηρούν πάντα ζωντανή και άσβεστη την αγάπη τους για τον τόπο τους. Αυτούς τους Έλληνες πρέπει να ενεργοποιήσουμε και να αξιοποιήσουμε.  Είναι μια ανεξάντλητη δύναμη, η οποία μπορεί να δώσει πολλά στον τόπο». Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας, μιλώντας με συνδημότες του στην Οιχαλία, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν εγκάρδια δείχνοντας τον δυναμισμό που έχει η υποψηφιότητά του στην ευρύτερη περιοχή.

Οι Νεοχωρίτες που μένουν στην Οιχαλία, αλλά και οι Νεοχωρίτες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο εξωτερικό, αυτή τη φορά, θα δώσουν δυναμικό παρών στην κάλπη, στέλνοντας τον δικό τους άνθρωπο, τον Θανάση Λιούτα, στη Βουλή.

Ο κ. Λιούτας επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά, τα καταστήματα αλλά και τα σφαγεία της Οιχαλίας, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους εργαζομένους.
Η Οιχαλία στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης σ' αυτές τις εκλογές. Η Οιχαλία εμπιστεύεται, στηρίζει, ψηφίζει Θανάση Λιούτα.

 
Αθανάσιος Λιούτας
Διονυσίου 7, Τρίκαλα, 42132  
Τηλ. 2431078006
Κιν. 6936843284


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή