Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θέλει την «εποχή Μικέλη»

Την …οικογενειακή παράδοση δεκαετιών, θέλει να συνεχίσει (και το δείχνει), ο γιός του τέως Υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη.
Ο Μικέλης Χατζηγάκης, διεκδικώντας μια θέση στο επικείμενο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Εθνικών εκλογών, έχει ξεκινήσει …περιοδείες με επισκέψεις σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού Τρικάλων, επιδιώκοντας μέσα από επαφές να …αυτοσυστηθεί και ταυτόχρονα να αποκτήσει δια ζώσης μια εικόνα των προβλημάτων των διαφόρων περιοχών αλλά και των οικονομικών δραστηριοτήτων του Νομού.
Οι περιοδείες του σε Πύλη, Καλαμπάκα, Φαρκαδόνα, Γριζάνο, Ρίζωμα, Ράξα, και αλλού αλλά και τοπικές επιχειρηματικές μονάδες, του δίνουν αυτή την δυνατότητα, ενώ οι περιοδείες αυτές, είναι σαφώς μια ευκαιρία για …προώθηση της δικής του τυχόν υποψηφιότητας εφόσον η Ν.Δ. του εμπιστευτεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο.
Ο νεότερος Χατζηγάκης, θα χρειαστεί επιπλέον προσπάθεια να …αντικρούσει όσους «κλωτσούν» στην ιδέα ότι θα υπάρξει επιστροφή …Χατζηγάκη σε «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Νομού και μιλούν για «οικογενειοκρατία».
Το να δώσει το δικό του πολιτικό στίγμα …απομονωμένο από αυτό του πατρός του, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η προσπάθεια ξεκίνησε και απομένει να δούμε την έκβαση που θα έχει.
Στις επαφές του,  εμφανίζεται αισιόδοξος τόσο για το μέλλον της Ν.Δ. αλλά και για το δικό του, καθώς πιστεύει πως «υπάρχει ανάγκη ανανέωσης στην πολιτική ζωή από ανθρώπους που έχουν μεράκι να ασχοληθούν με τα κοινά και έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν στην πατρίδα».
Όσο για το μέλλον της χώρας, πιστεύει στην «ανάγκη αξιοποίησης του φυσικού πλούτου που έχει η χώρα με κυρίαρχο την εκμετάλλευση του αγροτικού τομέα καθώς είναι πρώτης τάξεως πλουτοπαραγωγική πηγή αφού το 33% το Ελληνικών εξαγωγών είναι προϊόντα του ευρύτερου αγροτικού κλάδου».
Για τον νεαρό Χατζηγάκη, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο «Αθανάσιος Τριγώνης», υπάρχει μια εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου του πατέρα του, μια εκδήλωση όπου ουσιαστικά θα είναι και τυπικά, η αρχή της «εποχής Μικέλη» για την οικογένεια Χατζηγάκη και όπου ο Μικέλης Χατζηγάκης μπροστά σε ακροατήριο θα κληθεί να δώσει τα δικά του πολιτικά διαπιστευτήρια, αναλαμβάνοντας την …σκυτάλη από τον πατέρα του.
Ταυτόχρονα, μέσα στις δυσκολίες που θα βρει, είναι και ο ίδιος ο …Κυριάκος Μητσοτάκης με πολύ νωπή την απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. να βάλει «φρένο» σε μια άκρατη «οικογενειοκρατία» μέσα στο κόμμα, χωρίς να αποκλείει βέβαια περιπτώσεις τέτοιες στην στελέχωση των ψηφοδελτίων και απομένει να δούμε αν ο νεότερος Χατζηγάκης, θα είναι μια τέτοια περίπτωση…

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή