Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θερμή υποδοχή στο Γιώργο Ηλιάδη επιφυλάσσουν οι κάτοικοι

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, στην προσπάθεια του να έρθει σε επαφή τους κατοίκους του ν. Τρικάλων, σε πεδινά και ορεινά.

Όπως πολλάκις έχει γραφεί, στόχος του είναι να καταγράψει προβλήματα, να αφουγκραστεί την αγωνία των κατοίκων και κυρίως να κάνει γνωστές τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής που έχουν ως στόχο την ουσιαστική αλλαγή και την έξοδο από το τέλμα, στο οποίο βρίσκεται η χώρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (22/6) ο Γιώργος Ηλιάδης επισκέφθηκε διαδοχικά τα χωριά του ορεινού όγκου των Μετεώρων, Τριγώνα, Παναγία, Κορυδαλλό, Αμπελοχώρι, Πεύκη και Καλομοίρα, με τους κατοίκους του χωριού να του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξη τους προς το πρόσωπο του.

Δήλωσαν ωστόσο ότι τα χωριά τους ερημώνουν, αφού το αδιέξοδο που βιώνουν τους οδηγεί, στην αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης στις πόλεις, ενώ ζήτησαν ουσιαστικές λύσεις και ρεαλιστικές αποφάσεις για να σταματήσει να αργοπεθαίνει η ύπαιθρος και ειδικά τα ορεινά χωριά.

Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να σταθούν στους χαμηλούς μισθούς και στις χαμηλές συντάξεις που λαμβάνουν, έχοντας ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι θα φροντίσει για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος των ορεινών περιοχών του ν. Τρικάλων, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μια φορά τις δεσμεύσεις του Κινήματος Αλλαγής και της Φώφης Γεννηματά με βάση ένα Εθνικό Σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής αναδιάρθρωσης.

Δεσμεύσεις που περιλαμβάνουν Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα που εξασφαλίζει επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους Έλληνες που βιώνουν τον κίνδυνο της φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού, θεσμική προστασία της παραγωγικής γης, την προστασία της α' κατοικίας των μικρών και μικρομεσαίων δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς και τη στήριξη της νέας γενιάς με μέτρα που παρέχουν περισσότερες δυνατότητες για επιχειρηματικότητα, την εξέλιξη και την εργασία.

«Το "Σχέδιο Ελλάδα" είναι η δική μας απάντηση, η απάντηση της κεντροαριστεράς ότι η Ελλάδα μπορεί» ανέφερε με έμφαση.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή