Λάρισα

Θεσσαλία: Αστυνομική επιχείρηση με 19 συλλήψεις

8 Jul 2017

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν 1.774 άτομα, 1.455 οχήματα, υπήρξαν 25 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων, οι 19 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν 9 άτομα (6 Έλληνες και 3 Αλβανοί) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 4 (2 Έλληνες και 2 Σύριοι) για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, Έλληνας για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 2 Αλλοδαποί (Πακιστανός και Ρωσίδα) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών, Σύριος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, 2 άτομα (Έλληνας και Πακιστανός) σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραεμπόριο. 

Βεβαιώθηκαν 608 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 600 του Κ.Ο.Κ. (4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 25 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 12 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 17 για ΚΤΕΟ, 134 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 9 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 7 για φθαρμένα ελαστικά, 2 για διαφημιστικές πινακίδες και 382 λοιπές παραβάσεις),  4 του Νόμου περί ναρκωτικών, 1 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 2 του Νόμου περί Αλλοδαπών και 1 του τελωνειακού κώδικα.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένου και ακατέργαστου χασίς, 270 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, 100 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων αφορολόγητου 

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.