Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θεσσαλία: Αστυνομική επιχείρηση με 19 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στην εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν 1.774 άτομα, 1.455 οχήματα, υπήρξαν 25 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων, οι 19 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν 9 άτομα (6 Έλληνες και 3 Αλβανοί) για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 4 (2 Έλληνες και 2 Σύριοι) για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, Έλληνας για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 2 Αλλοδαποί (Πακιστανός και Ρωσίδα) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών, Σύριος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, 2 άτομα (Έλληνας και Πακιστανός) σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραεμπόριο. 

Βεβαιώθηκαν 608 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 600 του Κ.Ο.Κ. (4 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 25 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 12 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, 17 για ΚΤΕΟ, 134 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 9 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 7 για φθαρμένα ελαστικά, 2 για διαφημιστικές πινακίδες και 382 λοιπές παραβάσεις),  4 του Νόμου περί ναρκωτικών, 1 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 2 του Νόμου περί Αλλοδαπών και 1 του τελωνειακού κώδικα.

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες κατεργασμένου και ακατέργαστου χασίς, 270 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, 100 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων αφορολόγητου 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή