Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θετική εικόνα στο πρώτο φιλικό ο Α Ο Τρίκαλα

Στο πρώτο φιλικό προπονητικό του φιλικό ο Α Ο Τρίκαλα αντιμετώπισε στα 3-5 πηγάδια τον Α Ο Υπάτου Βοιωτίας, ομάδα η οποία ανέβηκε φέτος στην Γ Εθνική.

Ο αγώνας διεξήχθη με ομίχλη και βροχή, καθώς οι συνθήκες στα ψηλά της Ημαθίας ήταν …χειμερινές. Ο ΑΟΤ επικράτησε με 1-0 . Το γκολ σημείωσε ο Συμελίδης στο 55΄αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τα Τρίκαλα άφησαν θετικές εντυπώσεις , καθώς επιδίωξαν να παίξουν με κάτω την μπάλα και έξκαν φάσεις ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καλά στοιχεία έδειξε σαν ομάδα και ο Α Ο Υπάτου και έγινε ένα ενδιαφέρον φιλικό ματς το οποίο φυσικά είναι για να βγάλουν τα συμπεράσματά τους οι προπονητές των ομάδων.
 
Η ομάδα των Τρικάλων ξεκίνησε με 11αδα τους: Ταΐρη, Γκότοβο, Συριόπουλο, Πάνο, Γκόλια, Τσιάρα, Τριανταφυλάκο, Μακρίδη, Σταματάκο, Ηλιάδη, Σιαλμά.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Γιδόπουλος, Νιάρος, Πατσατζόγλου, Γκουγκούδης, Ράντι, Γιούκαρης, Γκατζολάρι, Αλεξανδρής, Τσιμίκας, Συμελίδης.
 
Η ομάδα των Τρικάλων επιστρέφει το Σάββατο 4 Αυγούστου από την προετοιμασία της στα 3-5 πηγάδια της Νάουσας και θα συνεχίσει από την Δευτέρα 6 Αυγούστου την προετοιμασία της . Επόμενο φιλικό στις 12 Αυγούστου στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή