Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου και Αγίας Ειρήνης

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού Μαγνησίας.

Χθες το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, τελέστηκε η ακολουθία των θυρανοίξιων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Αρτεμίου και Αγίας Ειρήνης, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Μαγνησίας.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ενώ παρευρέθηκε και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Άνω Παναγίας Ξενιάς Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Υφαντίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και πραγματοποίησαν ομιλίες ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Μαρκογιαννάκης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Υπαστυνόμος Α΄ Αλέξανδρος Σκορδάς.
 
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτριος Εσερίδης, ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αλμυρού, η πρώην Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμυρού, εκπρόσωποι της 111 Πτέρυγας Μάχης και του Λιμενικού Σώματος, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της περιοχής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αστυνόμος Β΄ Ανάργυρος Διχτάς, ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (I.P.A.) Υπαστυνόμος Α΄ Στέφανος Καρκάλης, Εκπρόσωποι της Ένωσης Απόστρατων Αστυνομικών, καθώς και πολίτες της περιοχής.
 
Επιπλέον, παρευρέθησαν οι Διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού με τις οικογένειές τους.
 
 Ακολούθησε απονομή τιμητικών θυρεών και αναμνηστικών διπλωμάτων   στους δωρητές και συντελεστές του Ιερού Παρεκκλησίου, ενώ μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή