Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

9ο Open Chess Tournament – Καρπενήσι 2019

Με πολλές  συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, στην τελική ευθεία για το  9ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, το For-Mat και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, στο ξενοδοχείο Country Club Hotel & Suites στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας (Across Hotels & Resorts www.acrosshotels.gr), από την Πέμπτη 29 Αυγούστου έως την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη 2019.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν  σε δύο ομίλους,  με Ελβετικό σύστημα  5 γύρων, με χρόνο σκέψης 75΄ για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30΄΄ για κάθε κίνηση και με αξιολόγηση από την  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Τους αγώνες θα συμπληρώσουν  παράλληλες  εκδηλώσεις όπως απογευματινοί αγώνες rapid, προπόνηση για τα παιδιά, ξενάγηση και περιβαλλοντική διερμηνεία στο Παλαιό Μικρό Χωριό και το Ιστορικό του Μουσείο, βραδιά αστροπαρατήρησης με τηλεσκόπια του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστροπαρατηρητών Ευρυτανίας (αν ο καιρός το επιτρέπει), μουσικές βραδιές, συζητήσεις κ.α.

Πληροφορίες :    κ. Γιώτα Βαϊοπούλου   τηλ : 6977419923.

Αναλυτικά  η προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας:  http://www.esske.net

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή