Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 παίζουν μπάλα ενάντια στα ναρκωτικά

Ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών σκοπεύουν να στείλουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 σε συνεργασία με το «Ζήσε Αθλητικά», με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που θα μετάσχουν την προσεχή Τετάρτη 30 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στο γήπεδο του Ατρόμητου, στο Περιστέρι, ανάμεσα στους «Legends 2004» και Ολυμπιονικών που συμμετέχουν στο καινοτόμο πρόγραμμα του υφυπουργείου Αθλητισμού. Αυτός ο ποδοσφαιρικός αγώνας θα είναι αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Με το μήνυμα «Ο Αθλητισμός είναι Ζωή», ελπίζουν να αφυπνίσουν συνειδήσεις κάθε ηλικίας, και ιδίως για τα νέα παιδιά, υπενθυμίζοντας ότι τα ναρκωτικά και η παράνομη διακίνησή τους δεν είναι ζωή αλλά σκλαβιά και αργός θάνατος.

Στην εκδήλωση που θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, θα παραστεί για να αγωνιστεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

Εκτός των Πρωταθλητών Ευρώπης, στον αγώνα θα φορέσουν φανέλα για το «Ζήσε Αθλητικά» οι Παναγιώτης Φασούλας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Δημήτρης Παπανικολάου, Χρήστος Αφρουδάκης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Περικλής Ιακωβάκης, Μιχάλης Κακιούζης, Κωνσταντίνος Τριγκώνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Χρήστος Κωνσταντινίδης και Βαλέριος Λεωνίδης.

Ο Ατρόμητος παραχωρεί το γήπεδό του, θεωρώντας ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ και την πόλη του Περιστερίου η φιλοξενία της αναμέτρησης και συμμετέχει ως αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή