Διαβάστε επίσηςΝομαρχιακά Νέα

Συνεχίζονται τα έργα αναπλάσεων και υποδομών σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων

2 Feb 2024
Συνεχίζονται τα έργα αναπλάσεων και υποδομών σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Έργα σε Αγ. Κυριακή, Πατουλιά. Μεγ. Κεφαλόβρυσο

Έργα σε Αγ. Κυριακή, Πατουλιά. Μεγ. Κεφαλόβρυσο


Πρόκειται για έργα «αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και προστασίας των υποδομών», επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, που επισκέφθηκε κατά σειρά Αγία Κυριακή, Πατουλιά και Μεγ. Κεφαλόβρυσο.

Στην Πατουλιά

Στο χωριό γίνεται ανακατασκευή πεζοδρομίων της πλατείας. Πρόκειται για πεζοδρόμια που χρειάζονται αντικατάσταση λόγω παλαιότητας και τα οποία θα βελτιώσουν την είσοδο – έξοδο από την πλατεία με ασφάλεια.

Στο χωριό ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Λάμπα και συζήτησαν συνολικά για την πορεία των έργων, σε συνδυασμό και με την πρόσφατη συνάντηση όλων των προέδρων με τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά και τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Παρέστη, δε, ο προϊστάμενος του τμήματος Συντήρησης Υποδομών & Αυτεπιστασίας κ. Βαγγ. Τζίκας.

Στην Αγία Κυριακή

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να αποκαθιστά κανάλια σε αγροτικές περιοχές, που καταστράφηκαν ή υποχώρησαν από τις πλημμύρες.

Σχετικές εργασίες γίνονται αυτήν την περίοδο στην Αγία Κυριακή, χωριό που επλήγη από τον Daniel και στην αγροτική του περιφέρεια.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει και σε Ξυλοπάροικο και Γοργογύρι, ενώ τα έργα θα συνεχιστούν και προς την περιοχή των Μ. Καλυβίων. Παρέστη, επίσης, ο πρόεδρος της Αγίας Κυριακής κ. Χρ. Παπαευθυμίου.

Στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο

Ένα πολύ σημαντικό έργο αφορά στο Πνευματικό Κέντρο στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, που ανακατασκευάζεται. Έχουν τοποθετηθεί τα κουφώματα και οι τουαλέτες (και για ΑμεΑ), έχει γίνει σοβάτισμα, ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες για θέρμανση, ύδ ρευση και αποχέτευση.

Το κτήριο, στο κέντρο του χωριού, «θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής ως χώρο εκδηλώσεων και συναντήσεων», επεσήμανε ο κ. Καταβούτας.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Trikala News
Author: Trikala News


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


«Στην αγκαλιά Μπέου–Μαμάκου ο Αβραμόπουλος

Αποφάσισε να βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων, εγκαταλείποντας το μέτωπο της δυτικής Θεσσαλίας και στηρίζοντας το μπλοκ Μπέου–Μαμάκου.

Read More


Το Νεοχώρι «καλοβλέπει» Φουρτούνη ή Σκόνδρα

Το Νεοχώρι αναζητά ενίσχυση στην άμυνα και «κοιτάζει» τις περιπτώσεις Θόδωρα Φουρτούνη και Αποστόλη Σκόνδρα για το νέο πρωτάθλημα.

Read More


Αναμένεται επιστροφή Σαμαντά στον ΑΟΤ

Ο Χάρης Σαμαντάς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Ρόδο και να επιστρέψει στον ΑΟ Τρίκαλα για να καλύψει το επιθετικό…

Read More


Διπλωματικό φιάσκο

Ο Δρ. Κώστας Πατέρας σχολιάζει το διπλωματικό φιάσκο, την πολιτική απαξίωση και τα δημοσκοπικά δεδομένα που δείχνουν κρίση εμπιστοσύνης.

Read More


Μέλος της ΑΕΦ 2025 ο Γιάννης Τσιαμάντας

Η ΑΕΦ 2025 απέκτησε τον έμπειρο ακραίο αμυντικό Γιάννη Τσιαμάντα, ενισχύοντας το ρόστερ της για τη Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Read More


Με τις πλημμύρες δεν τελειώσαμε ……

Η κυβέρνηση κατηγορείται για ανεπαρκή αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας, με την περιοχή να παραμένει ευάλωτη χωρίς σχέδιο και έργα.

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.