Διαβάστε επίσηςΝομαρχιακά Νέα

Συνεχίζονται τα έργα αναπλάσεων και υποδομών σε χωριά του Δήμου Τρικκαίων

2 Feb 2024

Έργα σε Αγ. Κυριακή, Πατουλιά. Μεγ. Κεφαλόβρυσο


Πρόκειται για έργα «αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και προστασίας των υποδομών», επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας, που επισκέφθηκε κατά σειρά Αγία Κυριακή, Πατουλιά και Μεγ. Κεφαλόβρυσο.

Στην Πατουλιά

Στο χωριό γίνεται ανακατασκευή πεζοδρομίων της πλατείας. Πρόκειται για πεζοδρόμια που χρειάζονται αντικατάσταση λόγω παλαιότητας και τα οποία θα βελτιώσουν την είσοδο – έξοδο από την πλατεία με ασφάλεια.

Στο χωριό ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Λάμπα και συζήτησαν συνολικά για την πορεία των έργων, σε συνδυασμό και με την πρόσφατη συνάντηση όλων των προέδρων με τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά και τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Παρέστη, δε, ο προϊστάμενος του τμήματος Συντήρησης Υποδομών & Αυτεπιστασίας κ. Βαγγ. Τζίκας.

Στην Αγία Κυριακή

Ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει να αποκαθιστά κανάλια σε αγροτικές περιοχές, που καταστράφηκαν ή υποχώρησαν από τις πλημμύρες.

Σχετικές εργασίες γίνονται αυτήν την περίοδο στην Αγία Κυριακή, χωριό που επλήγη από τον Daniel και στην αγροτική του περιφέρεια.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει και σε Ξυλοπάροικο και Γοργογύρι, ενώ τα έργα θα συνεχιστούν και προς την περιοχή των Μ. Καλυβίων. Παρέστη, επίσης, ο πρόεδρος της Αγίας Κυριακής κ. Χρ. Παπαευθυμίου.

Στο Μεγ. Κεφαλόβρυσο

Ένα πολύ σημαντικό έργο αφορά στο Πνευματικό Κέντρο στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, που ανακατασκευάζεται. Έχουν τοποθετηθεί τα κουφώματα και οι τουαλέτες (και για ΑμεΑ), έχει γίνει σοβάτισμα, ενώ ολοκληρώνονται οι εργασίες για θέρμανση, ύδ ρευση και αποχέτευση.

Το κτήριο, στο κέντρο του χωριού, «θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής ως χώρο εκδηλώσεων και συναντήσεων», επεσήμανε ο κ. Καταβούτας.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Trikala News
Author: Trikala News

Ο Δαναός 2022 απέκτησε τον Φώτη Μοσχόπουλο

Ο Δαναός 2022 απέκτησε τον Φώτη Μοσχόπουλο

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα με έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς παίκτες της Θεσσαλίας …
Προστασία από Καύσωνα: Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Προστασία από Καύσωνα: Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων

Χρήσιμες συμβουλές για τους πολίτες εν μέσω ακραίας ζέστης – Ποιους αφορά, τι να προσέξουν …
Ο Δήμος Μετεώρων στο Penny Marathon 2025 – Στήριξη για τα αδέσποτα

Ο Δήμος Μετεώρων στο Penny Marathon 2025 – Στήριξη για τα αδέσποτα

Την Κυριακή 13 Ιουλίου στην Καλαμπάκα, ο Δήμος Μετεώρων ενώνει τη φωνή του με τη διεθνή εκστρατεία Penny Marathon για …
Ιεροψάλτες Τρικάλων «ύμνησαν» την ύπαιθρο στη Φιλύρα Πύλης

Ιεροψάλτες Τρικάλων «ύμνησαν» την ύπαιθρο στη Φιλύρα Πύλης

Σημαντική πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο «Πολιτισμός της Γης – Υμνώντας την Ύπαιθρο» με συμμετοχή του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων, της Άννας …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.