Αθλητικα

Την «πάτησε» ο ΑΟΤ στις Σέρρες 1-1 με Απόλλωνα Παραλιμνίου

25 Sep 2018
Την «πάτησε» ο ΑΟΤ στις Σέρρες 1-1 με Απόλλωνα Παραλιμνίου

Το άσχημο πέρα από το αποτέλεσμα ότι τα Τρίκαλα είχαν δύο αποβολές και τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες.

Δεν ξεκίνησε καλά στους ομίλους του κυπέλλου ο Α Ο Τρίκαλα καθώς για το 6ο γκρουπ  ήρθε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο Σερρών με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ομάδα Γ Εθνικής.

Το άσχημο επίσης πέρα από το αποτέλεσμα ότι τα Τρίκαλα είχαν δύο αποβολές και τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες.
 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31΄ 1-0. Κόντρα στην ροή του αγώνα η ομάδα του Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ. Ο Κεχαγιάς εκτέλεσε φάουλ, αδράνεια στην άμυνα, ο Μερεσιώτης ξέφυγε από τον Πάνο και με πλασέ σκόραρε.

Ο Α Ο Τρίκαλα ισοφάρισε στο 43΄ 1-1. Ο Γιουκαρής με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Τσιμίκας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 54΄ τα Τρίκαλα έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιάρας.
 
 Στο 73΄ ο Γκουγκούδης μπήκε αλλαγή για τα Τρίκαλα. Στο 77΄ πήρε κίτρινη κάρτα και στο 79΄ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο ΑΟΤ να συνεχίσει με 9 παίκτες.
 
 Στο 83΄ ο ΑΟΤ παραλίγο να κάνει ανατροπή με δύο παίκτες λιγότερους. Με ατομική ενέργεια του Συμελίδη που πάσαρε στον Μακρίδη και αυτός στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης (90΄Τάκας), Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ., Τριανταφύλλου Κ., Δέντσας (81΄Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65΄Λιάρας), Ζυγκερίδης.
 
Α Ο Τρίκαλα ( Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73΄Γκουγκούδης), Μακρίδης, Ράντι (63΄Ηλιάδης), Ρούνεϊ (84΄Κέζος).
 

admins
Author: admins


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


ΟΠΕΚΑ: Στις 30 Σεπτεμβρίου οι πληρωμές επιδομάτων – Διαθέσιμα από 29/9 το απόγευμα

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, οι επερχόμενες πληρωμές επιδομάτων θα πραγματοποιηθούν στις 30/9, με τα ποσά διαθέσιμα από 29/9 το απόγευμα.

Read More


Έφυγε η θρυλική Κλαούντια Καρντινάλε σε ηλικία 87 ετών

Η μεγάλη Ιταλίδα ηθοποιός Claudia Cardinale απεβίωσε στο Nemours της Γαλλίας, έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της.

Read More


Παράταση έως 31 Οκτωβρίου για την ολοκλήρωση έργων LEADER – ΠΑΑ 2014-2022

Παρατείνεται έως 31 Οκτωβρίου 2025 η προθεσμία ολοκλήρωσης έργων στα υπομέτρα 19.2 και 19.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (LEADER).

Read More


Καραγκούνηδες: Παραδοσιακό Πανηγύρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ματσόπουλου

Η Ένωση Καραγκούνηδων Ν. Τρικάλων αναβιώνει την Κυριακή 28/9 στο Πάρκο Ματσόπουλου το γνήσιο Παραδοσιακό Πανηγύρι με χορούς, δρώμενα και…

Read More


Λίμνη Λογγά: Μετά από 20 χρόνια ξαναδίνει νερό και ζωή στις καλλιέργειες

Μετά από δύο δεκαετίες, το αρδευτικό δίκτυο της Λίμνης Λογγά λειτουργεί ξανά, στηρίζοντας γεωργούς και κτηνοτρόφους στον Δήμο Μετεώρων.

Read More


Θέμης Πυκνάδας: Νέα μεταγραφή ενίσχυσης για το Παλαιομονάστηρο

Το Παλαιομονάστηρο ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον αμυντικό Θέμη Πυκνάδα από τον Πορταϊκό, ενισχύοντας το ρόστερ του πριν την έναρξη…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.