Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την «πάτησε» ο ΑΟΤ στις Σέρρες 1-1 με Απόλλωνα Παραλιμνίου

Δεν ξεκίνησε καλά στους ομίλους του κυπέλλου ο Α Ο Τρίκαλα καθώς για το 6ο γκρουπ  ήρθε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο Σερρών με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου ομάδα Γ Εθνικής.

Το άσχημο επίσης πέρα από το αποτέλεσμα ότι τα Τρίκαλα είχαν δύο αποβολές και τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες.
 
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 31΄ 1-0. Κόντρα στην ροή του αγώνα η ομάδα του Παραλιμνίου άνοιξε το σκορ. Ο Κεχαγιάς εκτέλεσε φάουλ, αδράνεια στην άμυνα, ο Μερεσιώτης ξέφυγε από τον Πάνο και με πλασέ σκόραρε.

Ο Α Ο Τρίκαλα ισοφάρισε στο 43΄ 1-1. Ο Γιουκαρής με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα και ο Τσιμίκας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 54΄ τα Τρίκαλα έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιάρας.
 
 Στο 73΄ ο Γκουγκούδης μπήκε αλλαγή για τα Τρίκαλα. Στο 77΄ πήρε κίτρινη κάρτα και στο 79΄ πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο ΑΟΤ να συνεχίσει με 9 παίκτες.
 
 Στο 83΄ ο ΑΟΤ παραλίγο να κάνει ανατροπή με δύο παίκτες λιγότερους. Με ατομική ενέργεια του Συμελίδη που πάσαρε στον Μακρίδη και αυτός στο οριζόντιο δοκάρι.
 
Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης (90΄Τάκας), Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ., Τριανταφύλλου Κ., Δέντσας (81΄Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (65΄Λιάρας), Ζυγκερίδης.
 
Α Ο Τρίκαλα ( Ράτκο Ντόστανιτς): Ταϊρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73΄Γκουγκούδης), Μακρίδης, Ράντι (63΄Ηλιάδης), Ρούνεϊ (84΄Κέζος).
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή