Αθλητικα

​2 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του Γ.Σ. Τρικάλων «ΖΕΥΣ»

15 Jul 2019

Ένα ακόμη  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία Κ16 , διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου στην πόλη της Καβάλας, με τους αθλητές του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄να σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις με την συγκομιδή δύο μεταλλίων και με πολλές καλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Αναλυτικά οι αθλητές του συλλόγου κατέλαβαν τις εξής θέσεις΄.
 
Η Φιλίππου Ελένη στο αγώνισμα της σφυροβολίας έδειξε εξαιρετικά στοιχεία σαν νέα αθλήτρια και πρωταγωνίστησε στο αγώνισμά της, στέλνοντας την σφύρα στα 50,58 μέτρα , κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών.
 
Ο Κολίτσας Μάριος στο αγώνισμα της δισκοβολίας ξεπέρασε τον εαυτό του, κάνοντας μεγάλη επίδοση με νέο ατομικό ρεκόρ με 50,07 μέτρα και κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμά του , χάνοντας το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία του βολή.
 
Η Μπρουζούκη Ζωή μόλις δεκατεσσάρων ετών στα 300 μέτρα με εμπόδια, συμμετέχοντας για πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 49΄΄11 και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο αγώνισμά της,
 
Η σκυταλοδρομία 4Χ300 μέτρα αποτελούμενη από τις δεκατετράχρονες αθλήτριες Κελεπούρη Μαρία , Χατζή Θεοδώρα, Χατζή Ραφαηλία και Μπρουζούκη Ζωή , ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 3΄02΄΄κατέλαβαν την πέμπτη θέση στο αγώνισμά τους.
 
Στους αγώνες ακόμη έλαβαν μέρος και σημείωσαν τις παρακάτω επιδόσεις οι:
 
Η Τραγανίτη Βασιλεία στην σφυροβολία και αυτή 14χρονη κατέλαβε την όγδοη θέση στο αγώνισμά της με επίδοση κοντά στο ρεκόρ της με 40,04 μέτρα.
 
Ο Φαγκρίδας Αθανάσιος στον ακοντισμό ήταν ένατος με επίδοση 42,52 μέτρα.
 
Ο Μανίκας Δημήτριος-Χρήστος στον ακοντισμό ήταν δέκατος με επίδοση 41,59 μέτρα.
Επόμενοι αγώνες είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 27 και 28 Ιουλίου.

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.