Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​2 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του Γ.Σ. Τρικάλων «ΖΕΥΣ»

Ένα ακόμη  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία Κ16 , διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου στην πόλη της Καβάλας, με τους αθλητές του ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄να σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις με την συγκομιδή δύο μεταλλίων και με πολλές καλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Αναλυτικά οι αθλητές του συλλόγου κατέλαβαν τις εξής θέσεις΄.
 
Η Φιλίππου Ελένη στο αγώνισμα της σφυροβολίας έδειξε εξαιρετικά στοιχεία σαν νέα αθλήτρια και πρωταγωνίστησε στο αγώνισμά της, στέλνοντας την σφύρα στα 50,58 μέτρα , κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών.
 
Ο Κολίτσας Μάριος στο αγώνισμα της δισκοβολίας ξεπέρασε τον εαυτό του, κάνοντας μεγάλη επίδοση με νέο ατομικό ρεκόρ με 50,07 μέτρα και κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμά του , χάνοντας το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία του βολή.
 
Η Μπρουζούκη Ζωή μόλις δεκατεσσάρων ετών στα 300 μέτρα με εμπόδια, συμμετέχοντας για πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 49΄΄11 και κατέλαβε την πέμπτη θέση στο αγώνισμά της,
 
Η σκυταλοδρομία 4Χ300 μέτρα αποτελούμενη από τις δεκατετράχρονες αθλήτριες Κελεπούρη Μαρία , Χατζή Θεοδώρα, Χατζή Ραφαηλία και Μπρουζούκη Ζωή , ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ με 3΄02΄΄κατέλαβαν την πέμπτη θέση στο αγώνισμά τους.
 
Στους αγώνες ακόμη έλαβαν μέρος και σημείωσαν τις παρακάτω επιδόσεις οι:
 
Η Τραγανίτη Βασιλεία στην σφυροβολία και αυτή 14χρονη κατέλαβε την όγδοη θέση στο αγώνισμά της με επίδοση κοντά στο ρεκόρ της με 40,04 μέτρα.
 
Ο Φαγκρίδας Αθανάσιος στον ακοντισμό ήταν ένατος με επίδοση 42,52 μέτρα.
 
Ο Μανίκας Δημήτριος-Χρήστος στον ακοντισμό ήταν δέκατος με επίδοση 41,59 μέτρα.
Επόμενοι αγώνες είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 27 και 28 Ιουλίου.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή