Τα νέα της πόλης

Τρικαλινός έστειλε την γυναίκα του στο Νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση

26 Feb 2020
Τρικαλινός έστειλε την γυναίκα του στο Νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση

Συνελήφθη 36χρονος Τρικαλινός χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, για ενδοοικογενειακή βία.

Συνελήφθη 36χρονος Τρικαλινός χθες τα ξημερώματα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, για ενδοοικογενειακή βία.

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων, μεταφέρθηκε μία γυναίκα από τον αδερφός της, η οποία είχε σοβαρές σωματικές βλάβες, που προκλήθηκαν από τον 36χρονο σύζυγό της, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς πήγε στο Νοσοκομείο και προσπάθησε να επιτεθεί πάλι στην γυναίκα του χωρίς να τα καταφέρει αυτή την φορά.

Ο κουνιάδος του αφού προσπάθησε να τον ηρεμήσει, δέχθηκε και αυτός επίθεση από τον 36χρονο γαμπρό του, που στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, από το νοσηλευτικό προσωπικό και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του, από την Ομάδα ΔΙΑΣ και συνελήφθη.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.