Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α.Σ. Καρδίτσας: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο μεγάλο φιλικό με Παναθηναϊκό

Γιορτή του μπάσκετ στο κλειστό

Όλα τα βλέμματα στραμμένα πλέον στο μεγάλο φιλικό που δίνει το Σάββατο ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ απέναντι στον Παναθηναϊκό και θα συνδυαστεί με την ονοματοδοσία του γηπέδου σε «Κλειστό Γυμναστήριο Γιάννης Μπουρούσης».

Ο «εξάστερος» Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην πόλη μας και το Σάββατο στις 6 μ.μ. θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΣΚ, σε έναν αγώνα που μπορεί να εντάσσεται στην προετοιμασία και των δυο ομάδων, όμως δίχως αμφιβολία είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, που υπογραμμίζει παράλληλα το επίπεδο στο οποίο έχουν καταφέρει να φτάσουν οι «κυανόλευκοι». Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός με έξι πανευρωπαϊκούς τίτλους και δεκάδες εγχώριους δεν έρχονται κάθε ημέρα στην Καρδίτσα και αυτό θα συμβεί πολλές φορές φέτος, αφού η Καρδίτσα στο προσεχές πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους του ελληνικού μπάσκετ.

Το φιλικό ματς είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν έναν αγών υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα, να βρεθούν στην ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο ημίχρονο και αφορά στην ονοματοδοσία του γηπέδου σε «Κλειστό Γυμναστήριο Γιάννης Μπουρούσης». Ο Α.Σ.Κ. είχε κάνει την πρόταση εδώ και καιρό και το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας που έχει την ευθύνη αποφάσισε πρόσφατα με ομοφωνία, το νέο κλειστό να φέρει το όνομα του πρώην αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας και ενός από τους κορυφαίους αθλητές που ανέδειξε ο τόπος μας, του Γιάννη Μπουρούση. Ενός αθλητή που πέρα από τα ξεχωριστά του επιτεύγματα εντός παρκέ, ήταν και είναι πάντοτε κοντά στην Καρδίτσα με πολλούς και διάφορους τρόπους, ενώ πέρυσι δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και ξαναγύρισε ως εθελοντής στο παρκέ, για να οδηγήσει την ομάδα της πόλης του, τον Α.Σ. Καρδίτσας, στο μεγαλύτερο συλλογικό επίτευγμα για τον αθλητισμό της περιοχής μας, την άνοδο στη Basket League. Δίκαια και πανάξια λοιπόν, η Καρδίτσα αναγνωρίζει έμπρακτα την προσφορά του Γιάννη και το πανέμορφο αθλητικό στολίδι του νομού μας, θα έχει πλέον το όνομά του.

Προπώληση των εισιτηρίων μέχρι το πρωί του Σαββάτου

Εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου θα προπωλούνται από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. στην οδό Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο, καθημερινά 9 π.μ. – 1 μ.μ. το πρωί και 6 – 8 το απόγευμα αλλά και το πρωί του Σαββάτου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τους άνω των 16 ετών και 5 ευρώ για τους φιλάθλους 16 ετών και κάτω.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή