Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ: Πρόσκληση για την Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με  την  απόφαση της   ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  του «Α.Σ Μετέωρα Καλαμπάκας»  συγκαλείται η  Β΄  Επαναληπτική Γενική Συνέλευση  του Α.Σ. Μετέωρα, την  ημέρα Τρίτη 14  Ιουνίου   και ώρα 19:00, έως  21:00 στο Εργατικό κέντρο Καλαμπάκας, με μοναδικό θέμα    της ημερήσιας διάταξης.

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ…

( του  Νέου Προέδρου, Των οκτώ  (8) Τακτικών Μελών  συν  του  προέδρου θα αποτελέσουν  το  εννεαμελές  Δ.Σ. ΑΡΘΡΟ 7ον παρ.1, τα  δύο (2)Αναπληρωματικά  Μέλη  και  τα τρία  (3) Τακτικά  Μέλη  της Εξελεγκτικής Επιτροπής του  Νέου  Διοικητικού Συμβουλίου:

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των παραπάνω  καταστατικών οργάνων του αθλητικού σωματείου Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΑ θα προεδρεύει υποχρεωτικά Δικηγόρος, ως Δικαστικός Αντιπρόσωπος, τον οποίο έχει ορίσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρικάλων.

Με Βάση  το Άρθρο 30 Ν. 4726/2020, όπως ισχύει σήμερα και  τροποποιήθηκε  το  καταστατικό  του  Σωματείου  , θα διεξαχθούν  οι  εκλογές,  με ενιαίο ψηφοδέλτιο υποψηφίων προέδρων και συμβούλων.

Το ψηφοδέλτιο θα  διαιρεθεί  σε δύο επιμέρους τμήματα.

Στο πρώτο τμήμα, στο επάνω μέρος του ψηφοδελτίου, θα αναγράφονται, με αλφαβητική σειρά, τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων προέδρων.

Στο δεύτερο τμήμα, θα αναγράφονται, επίσης με αλφαβητική σειρά, τα ονοματεπώνυμα των υποψήφιων συμβούλων.

Σε  έκτακτο  Δ.Σ.  τα  μέλη της  Διοίκησης  αποφάσισαν  ομόφωνα τα  παρακάτω:

  • Το Δικαίωμα  του  εκλέγειν  και  εκλέγεστε  έχουν όλοι  οι  φίλαθλοι –  φίλοι  του  Σωματείου  «Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ».
  • Δικαίωμα ψήφου έχουν  όλοι   και  όχι  μόνο  τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.
  • Τα  νέα  μέλη  με  την  άφιξη τους  στο  εκλογικό  κέντρο   πρέπει  να  κάνουν  την  εγγραφή   τους,  καταθέτοντας  το  ποσό  των  10  ευρώ, δηλώνοντας  την  επιθυμία  τους  όπως:  του  εκλέγειν  ή  και  εκλέγεστε. ( προέδρου ή  συμβούλου ) .
  • Ο εκλογέας ψηφίζει τον υποψήφιο πρόεδρο και τους υποψήφιους σύμβουλους της προτίμησής του με σταυρό που σημειώνει παραπλεύρως του ονοματεπωνύμου τους.
  • Ο εκλογέας σταυροδοτεί με έναν (1) σταυρό τον υποψήφιο πρόεδρο της προτίμησής και δικαιούται να σταυροδοτήσει τους υποψήφιους σύμβουλους μέχρι πέντε (5) σταυρούς, επί συνόλου έξι (6) σταυρούς.
  • Η Εκλογή    των (2) Μελών για την εφορευτική επιτροπή ( του προεδρεύων και του  γραμματέα )  έχουν  εκλεγεί από την  Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση.

Οι υποψηφιότητες των ενδιαφερομένων πρέπει να κατατεθούν   έως  αύριο  ΤΡΙΤΗ  14-06-2022 ,  έως ώρα    12  μ.μ.

Η παρουσία  όλων  των  φιλάθλων  κρίνεται απαραίτητη.

Dr. ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
προεδρεύων της Γ.Σ
του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή