Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​300.000 ευρώ ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Παύλο Πολάκη για δυσφήμιση

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο πρώην Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά του τωρινού, Παύλου Πολάκη, ζητώντας αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ.

Η αγωγή συζητήθηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, αλλά χωρίς καμία μεριά να παρουσιάσει μάρτυρες. Η αφορμή για την αγωγή είναι μία ανάρτηση του νυν Υπουργού Υγείας για τον κύριο Γεωργιάδη, που βασιζόταν σε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη, «την οποία μου προκάλεσε η εκ μέρους του πράξη διαδόσεως των ψευδών, εξυβριστικών, δυσφημιστικών και συκοφαντικών ισχυρισμών εναντίον μου και του συνακόλουθου πλήγματος που δέχθηκε η τιμή και η υπόληψή μου».  Επίσης, ζητεί την αφαίρεση της ανάρτησης που υπάρχει στον λογαριασμό Facebookτου κυρίου Πολάκη, ενώ ζητά από το δικαστήριο να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο, ύψους 5.900 ευρώ, και κράτηση ενός έτους, στην περίπτωση που ο Υπουργός Υγείας προβεί ξανά σε συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων σε βάρος του.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή