Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​6ης Παιδαγωγικής Ημερίδας του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι πρόκειται να διοργανώσει την 6η Παιδαγωγική Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονες Ψυχοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις στην Εφαρμογή της Παιδαγωγικής Πράξης».

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών (Πανεπιστημιούπολη Πατρών).

Η 6η Παιδαγωγική Ημερίδα απευθύνεται σε παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, σε ψυχοπαιδαγωγούς, σε ψυχολόγους καθώς και σε άλλους επαγγελματίες από τον ευρύτερο τομέα της αγωγής, της εκπαίδευσης και της φροντίδας του μικρού παιδιού, στους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) των αντίστοιχων τμημάτων και σε οποιονδήποτε έχει επιστημονικό ενδιαφέρον για την Προσχολική Αγωγή.

Τα μέλη του Σωματείου μας που θα δηλώσουν συμμετοχή έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους και το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η παρακολούθηση της Ημερίδας θα είναι δωρεάν για όλους και οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο https://goo.gl/8rrEgV έως και τις 3/4/2019 στις 9μ.μ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή