Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Θεσσαλία: Αστυνομική επιχείρηση με 9 συλλήψεις

Κατά την διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης σε όλη την εδαφική επικράτεια της Θεσσαλίας, ελέγχθηκαν, 840 άτομα, 716, οχήματα, 12 επιχειρήσεις σκραπ και υπήρξαν 22 προσαγωγές ατόμων, εκ των οποίων οι 9 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν, 2 Έλληνες για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, Έλληνας για κλοπή, Αλβανός για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 4 Αλλοδαποί, (2 Αλβανοί, Πακιστανός και Ουκρανός) για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών και Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. 

Βεβαιώθηκαν 237 παραβάσεις και συγκεκριμένα, 2 του Νόμου περί ναρκωτικών, 1 για κλοπή, 4 του Νόμου περί Αλλοδαπών, 2 για επαιτεία και 228 του Κ.Ο.Κ. (2 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 2 για ΚΤΕΟ, 67 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 2 για φθαρμένα ελαστικά και 154 λοιπές παραβάσεις.

Κατασχέθηκαν, δενδρύλλιο κάνναβης, ποσότητες χασίς συνολικού βάρους 43,13 γραμμάρια, αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος χασίς και καπνού και σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας χασίς.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή