Ελλάδα

​Θεσσαλονίκη: 80 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη και μέσα στο ΑΠΘ

11 Dec 2018

   Στη σύλληψη 80 ατόμων έχουν προβεί μέχρι στιγμής οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, καθώς και αστυνομικοί από άλλες αστυνομικές Υπηρεσίες, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη αφού υπήρχε μέσα στο ΑΠΘ και στην πόλη δραστηριότητα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

   Σημειώνεται, ότι μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι και ηγετικά στελέχη οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών, τα οποία δρούσαν στην πόλη, «διοχετεύοντας» μεγάλες ποσότητες σε στέκια.

   Βρέθηκαν επίσης και δεσμεύτηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και όπλα.

   Το τελευταίο διάστημα υπήρξε η αγανάκτηση των φοιτητών του ΑΠΘ καθώς η κατάσταση είχε βγει εκτός ελέγχου με την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών και κάλεσαν προς παρέμβαση την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, ενώ τόσο οι πρυτανικές αρχές όσο και ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητούσαν παρέμβαση της ΕΛΑΣ.

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.