Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Θεσσαλονίκη: Υποδύονταν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και διέπρατταν κλοπές εξαπατώντας ηλικιωμένους

   Στη σύλληψη ενός 34χρονου προχώρησε το τμήμα Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης, καθώς ο άντρας εχθές το μεσημέρι μαζί με δύο συνεργούς του υποδύθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη αποσπώντας χρηματικό ποσό από το διαμέρισμά της.

   Με αυτόν τον τρόπο προέβαιναν συστηματικά σε κλοπές χρημάτων και κοσμημάτων από σπίτια ηλικιωμένων αλλά αυτή τη φορά έγιναν αντιληπτοί από τους εγγονούς της όπου ο ένας από τους δύο προχώρησε στην καταδίωξή του 34χρονου και έτσι επήλθε η σύλληψή του από το ΑΤ Τούμπας-Τριανδρίας.

   Όπως διαπιστώθηκε μετά τη διενεργηθείσα έρευνα, ο συλληφθείς και τουλάχιστον δύο συνεργοί του, από τον Αύγουστο του 2018, με τον ίδιο τρόπο διέπραξαν 2 επιπλέον κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από διαμερίσματα ηλικιωμένων στην περιοχή της Τούμπας, αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα.

   Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ εξακολουθείται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή