Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​«Παγωμάρα» για ΑΟΤ ήττα στο ντεμπούτο Κόστιτς

Ο νέος προπονητής του Α Ο Τρίκαλα μπήκε με το αριστερό στις υποχρεώσεις του, καθώς η ομάδα γνώρισε ήττα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και τα Τρίκαλα βρέθηκαν και πάλι στην ζώνη του υποβιβασμού στην βαθμολογία της φουτμπολ λιγκ.

Σχεδόν όλη την ομάδα άλλαξε ο Σλοβένος προπονητής βάζοντας επτά νέους παίκτες στην 11αδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Δράμα.

Παρ΄όλα αυτά τα Τρίκαλα δεν πήραν τίποτα από τον αγώνα καθώς δεν δικαιούταν τίποτα καθώς δεν απείλησαν ούτε μια φορά την αντίπαλη εστία. Το ίδιο και η ομάδα της Καλαμαριάς η οποία όμως ήξερε τι ήθελε με παίκτες πολύ έμπειρους και γνώστες της κατηγορίας και κατάφεραν όχι μόνο να μην χάσουν στα Τρίκαλα αλλά να "κλέψουν" και τη νίκη κάτι που τους εδραιώνει στην πρώτη δεκάδα.

Η ομάδα της Καλαμαριάς νικά μέσα στα Τρίκαλα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνες με τον ΑΟΤ.

79΄0-1. Ανοίγει το σκορ ο Απόλλων Πόντου και «παγώνει» το δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Ο Αμαραντίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Πορτουλίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
 

Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άντρονικ των Τρικάλων στο 86΄.
 

Α Ο Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταϊρης, Ντιαλό, Γκότοβος, Πάνος, Ντόσης, Άντρονικ, Τριανταφυλλάκος (19΄λ.τρ. Καπός), Συμελίδης, Μαρκόφσκι, Γουερέ (78΄Γκουγκούδης), Σισέ (60΄Υψηλός)

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Σουντουρά (85΄Κτβελίδης), Γεωργιάδης, Μπρίτο, Πορτουλίδης (83΄Καλογέρης), Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (89΄Μπάμπης), Βλάχος, Ολαϊτάν
 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 

Εργοτέλης-ΑΟΧ Κισσαμικός 1-0
Σπάρτη-Παναχαϊκή 2-3
Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός 3-2
Α Ο Τρίκαλα-Απόλλων Πόντου 0-1
Ηρακλής- ΑΟΚ Κέρκυρα 1-1
Βόλος ΝΠΣ-Δόξα Δράμας 2-1
Αήττητος Σπάτων-Ηρόδοτος 1-1
Πλατανιάς-Καραϊσκάκης 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 39-12 44
2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 25-15 33
3. AOK ΚΕΡΚΥΡΑ 19-12 30
4. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 21-11 28
5. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 17-13 28
6. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 15-12 27
7. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 23-18 26
8. ΗΡΑΚΛΗΣ 20-17 23
9. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 18-21 22
10. ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 17-15 21
11. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 8-19 18
12. ΗΡΟΔΟΤΟΣ 12-24 18
13. Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 14-19 17
14. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 11-20 15
15. ΣΠΑΡΤΗ 13-23 14
16. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 14-35 10

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας (23/2)
Εργοτέλης – Σπάρτη (23/2)
ΑΟΧ Κισσαμικός – Α.Ο. Τρίκαλα (24/2)
Αιγινιακός – Ηρακλής (24/2)
Απόλλων Πόντου – Βόλος ΝΠΣ (24/2)
Κέρκυρα – Αήττητος Σπάτων (24/2)
Δόξα Δράμας – Πλατανιάς (24/2)

Καραϊσκάκης Άρτας – Ηρόδοτος (24/2)
 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 

Κόστιτς (ΑΟΤ) : «Είναι φανερό ότι δεν ήρθα σε μία καλή περίοδο για την ομάδα. Και σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να αλλάξεις την ομάδα η οποία είναι φανερό ότι δεν είναι καλά προετοιμασμένη. Αν θέλεις να ακολουθήσεις  κάποιες τακτικές πρέπει να τρέξεις και αυτό  δεν το είχαμε. Θέλει σκληρή δουλειά τις επόμενες εβδομάδες για να το διορθώσουμε αυτό, προσπαθήσαμε στις λίγες μέρες που ήμουν εδώ αλλά δεν τα καταφέραμε».
« Δυστυχώς δεν ήταν απειλητικός  ο αντίπαλος αλλά αξιοποίησε την μία καλή ευκαιρία που του δόθηκε. Προετοιμαστήκαμε σωστά αλλά  δυστυχώς δεν είχαμε πάθος, δύναμη. Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν όταν χάσαμε τον Συμελίδη και αρκετά νωρίς έπρεπε να αναθεωρήσουμε τα πλάνα μας. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε  κάποια πράγματα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως περιμέναμε. Πρέπει να δουλέψουμε,  να δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ και όχι κάτι ευκαιριακά, και  να ανακτήσουμε την φυσική μας κατάσταση.

Για την ανετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων παικτών είπε: «Δυστυχώς δεν είχα παίκτες για να τους αντικαταστήσω. Και αυτοί που μπήκαν δεν έδειξαν κάτι περισσότερο, από αυτούς που ήταν μέσα».

Για τις μηδέν ευκαιρίες που δημιούργησαν τα Τρίκαλα είπε: «Θα βάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να παίξουμε επιθετικά και να φέρουμε την μπάλα στην περιοχή. Αυτό είναι το βασικό μας στοιχείο. Και να δούμε πως θα βελτιωθεί. Δεν έχουμε πολύ χρόνο αλλά πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση, πρέπει να είμαι ειλικρινής,  έχουμε παιχνίδια Τετάρτη, Σάββατο».

Καλαϊτζίδης (προπ. Απόλλων Πόντου) : «Κόντρα σε μία ομάδα σαν τα Τρίκαλα που κατά την εκτίμηση μου είναι ότι είναι επαρκώς στελεχωμένη ορίσαμε με ελάχιστες περιπτώσεις τις τύχες του αγώνα. Τα Τρίκαλα φάνηκαν όταν κάναμε κάποια  αβίαστα λάθη. Νομίζω ότι αυτή η νίκη μας δίνει πολύπλευρα οφέλη και λειτουργεί προσθετικά στην προηγούμενη νίκη μας και  μας απομακρύνει από τις ομάδες που θέλουν να μπουν στην δεκάδα. Έχει μεγάλη αξία να εξάρω  την αφοσίωση και την αποφασιστικότητα των παικτών μου καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα και είναι οφθαλμοφανές ότι έχουν υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ τους. Φτάσαμε βέβαια σε λίγες περιπτώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά προσπαθούσαμε συνεχώς.. Η γενική μας εικόνα ήταν  εξαιρετική στους περισσότερους τομείς. Καλή συνέχεια στα Τρίκαλα» . 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή