Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βουλευτές Τρικάλων: Τρεις παίζουν κλαρίνο και ένας χορεύει

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, λέει ο λαός.  Κάτι περισσότερο ξέρει αυτός.

Μεγαλόστομα τσιτάτα ακούγονται συχνά-πυκνά  στην Βουλή, περί διαφοροποίησης της θέσης της Νέας Δημοκρατίας από  τις θέσεις της κυβέρνησης  ή κάνουμε λάθος;

Και μετά, σαν τα παπάκια που τρέχουν στην ουρά της μαμάς πάπιας, τρέχει η Νέα Δημοκρατία, πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι να σου κάνουν και οι βουλευτές, λοιπόν, αν το κόμμα, τους δίνει τέτοια παραδείγματα;

Σου λέει: Κορόιδο, είμαστε εμείς να βγάζουμε το φίδι από την τρύπα, στις επαρχίες μας; Για ποιο λόγο; Μετά, είναι και τα ψηφουλάκια μας. Πώς θα τα  υφαρπάξουμε  από  δώθε και κείθε  και  ολούθε;

Έτσι λοιπόν, κατά το παράδειγμα των κεντρικών του κόμματος, τσιμουδιά  και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα, για όσα παράνομα και με αποδείξεις απόλυτης «Διαύγειας», συμβαίνουν στο μεγαλύτερο Δημόσιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Νομού Τρικάλων.

Μούγκα, που λέει και ο λαός.

Αυτόν τον λαό, πάντως παιδιά, μεταξύ μας εδώ που τα  λέμε και δεν μας ακούει κανένας, δεν πρέπει να τον ξεχνάμε.

Στα αλήθεια, ζει στα Τρίκαλα ο  κύριος βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας ή  ζει στην κοσμάρα του;

Το Άγιο Όρος, πάντως, σαν καλός χριστιανός, το επισκέπτεται.  Είχε  προγραμματίσει  να πάει – και πήγε, για αυτό δήλωσε Απόν –  και την ημέρα της ανοιχτής σύσκεψης που είχε καθορίσει η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, για να συζητηθούν τα φλέγοντα θέματα  που είχε θέσει ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Τρικάλων (έμπειρο προσωπικό – διατήρηση της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας στον Παθολογικό Τομέα και όχι η ένταξή της σε Αιματολογικό-Ογκολογικό Τομέα  – την παραμονή του γιατρού στην Μονάδα).

Να θυμίσουμε, ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, η διοίκηση είχε αναγκαστεί να καλέσει ανοιχτή σύσκεψη και σε αυτή είχαν κληθεί όλοι οι βουλευτές Τρικάλων, κυβερνητικοί και μη. Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Τρικάλων, πήγε, φυσικά στην σύσκεψη. Οι κυβερνητικοί βουλευτές Τρικάλων, πήγαν. Ο μη κυβερνητικός βουλευτής Τρικάλων, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί! 

Πίσω τώρα, στο θέμα των παρανομιών και με αποδείξεις, της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, για τις οποίες, ούτε άκουσε, ούτε ξέρει τίποτα, ούτε είπε λέξη, ο κ. Κώστας  Σκρέκας.  

Για την αιτιολογία αυτής της τακτικής, πάντως,  πολλά λέγονται μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.  «Καλέ, αυτός, θέλει να τα έχει με όλους καλά»! λένε.

Και ίσως να έχουν δίκιο. Γιατί, πώς αλλιώς θα χόρευε τον χορό που παίζουν τα κλαρίνα των βουλευτών Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ήταν συντονισμένος μαζί τους;

Χορεύει κάποιος όταν δεν συντονίζεται με την μουσική;

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή