Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αθώοι ΟΦΗ και Αιγινιακός

Δεν υφίσταται θέμα υποβιβασμού του ΟΦΗ και του Αιγινιακού, καθώς το Εφετείο αθώωσε και τις δύο ομάδες που πρωτόδικα είχαν υποβιβαστεί με απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ για χειραγώγηση του μεταξύ τους αγώνα τον Νοέμβριο του 2017 για την Football League (6-0).
 
Το δευτεροβάθμιο όργανο ανέτρεψε εντελώς την πρωτόδικη απόφαση και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αθωώθηκαν. Πριν από λίγο καιρό η επιτροπή δεοντολογίας είχε ανακοινώσει τον υποβιβασμό των δύο ομάδων κατά μια κατηγορία, δηλαδή τον ΟΦΗ στην Football League και τον Αιγινιακό στην τρίτη κατηγορία.
 
 
Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Aντίγραφο διατακτικού της υπ΄αριθμ. 20 /2019 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: Απορρίπτει ως απαράδεκτη την παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία τις κρινόμενες εφέσεις. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 4/2019 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση κατ΄ουσίαν. Αποφαίνεται ότι οι ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, Φ. Τσάλος, Ιωάννης Νιώπας, Αλεξ. Μαχαιρίδης, Βασ. Λιόλιος, Αθ. Τόλιος, Παναγ. Γιατζιτζόγλου δεν τέλεσαν τα πειθαρχικά αδικήματα των άρθρων 1,2,13,21,26,27 του Κώδικα Δεοντολογίας.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή