Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αθώος γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας για το αδίκημα της υπεξαίρεσης

Αθωώθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας, μηχανικός και πρώην αυτοδιοικητικός,  Δ. Γ. από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

Ο Δ. Γ. είχε κατηγορηθεί για το αδίκημα της υπεξαίρεσης τελεσθείσα από διαχειριστή ξένης περιουσίας κατ’ εξακολούθηση και χρήση πλαστών εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθές από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, μετά από άσκηση έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας.

Το Δικαστήριο, με την σύμφωνη πρόταση και του Εισαγγελέα της έδρας, έκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟ τον επιχειρηματία απαλλάσοντάς τον από τις αποδοθείσες σ’ αυτόν κατηγορίες. Ετσι έληξε η μεγάλη ταλαιπωρία και περιπέτεια στην οποία είχε εμπλακεί μετά από αβάσιμες κατηγορίες εναντίον του από τον μηνυτή, πρώην συνεργάτη του και συγγενή του, η οποία διήρκεσε πάνω από 18 χρόνια και ο  κατηγορούμενος αποκαταστάθηκε ηθικά.  

Συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου ήταν ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ  δικηγόρος Αθηνών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ,  δικηγόρος Τρικάλων.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή