Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Θρίλερ με τον θάνατο 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω

Ανοιχτή αμφισβήτηση για την περίπτωση αυτοκτονίας της νεαρής, εξέφρασε η οικογένειά της, παρά την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. Η 22χρονη φοιτήτρια, που φέρεται να έβαλε πλαστική σακούλα στο κεφάλι της και να εισέπνευσε κάποιο αέριο, πιθανότατα ήλιο, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατός της πρόκειται για αυτοκτονία, κάνοντας λόγο για σατανιστική τελετή, αφού όπως έχει γίνει γνωστό, η 22χρονη είχε επαφές με τον σατανισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για τον θάνατο της νεαρής, ζητώντας και τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή, ώστε να απαντηθούν ερωτήματα που υπάρχουν από την πρώτη εξέταση.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές  ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε δικηγόρος της οικογένειας, κ. Τζαβάρας, και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε η κοπέλα για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιό της.

Ακόμη, ο κ. Τζαβάρας δήλωσε πως έχει ζητηθεί η άρση του απορρήτου και η ανάκτηση δεδομένων από τα κοινωνικά δίκτυα της κοπέλας, καθώς υπάρχει η πεποίθηση πως η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα απειλών μέσω ίντερνετ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή